Belediye başkanı kaymakam i ziyaret etti

BAŞKAN SADIKOĞLU, KAYMAKAM TOROSLU’YA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Mustafa Ürüncüoğlu’nun emekliye ayrılması ile birlikte İskele Kaymakamlığı’na atanan Ertuğrul Toroslu 27 Temmuz itibari ile mesaisine başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da makamında ziyaret ettiği İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu’ya, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti ve başarı dileklerini sundu.

SADIKOĞLU: “İŞBİRLİĞİNİN ARTARAK DEVAM EDECEĞİNE İNANCIM TAM”
Makamında ziyaret ettiği İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu’ya, yeni görevinde başarılar dileyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile İskele Kaymakamlığı’nın arasında var olan işbirliğinin artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu söyledi. İskele Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili de bilgiler paylaşan Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinde yaşayanlar için İskele Kaymakamlığı ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Sadıkoğlu konuşmasının sonunda Toroslu’ya yeni görevinde başarılar diledi.

İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ FEN VE EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NDEN YENİ FİZİK VE KİMYA LİSANS PROGRAMLARI

Sonraki Haber

DAÚ beach club tam gaz

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − ten =