Miss Kuzey Kıbrıs Organizasyonu Önce Toplum Sağlığı dedi..

Miss Kuzey Kıbrıs Organizasyonu Önce Toplum Sağlığı dedi..

Sosyal Sorumluluk Bilinci ile Tacınız 2021’de sizi bekliyor

İnsanlık tarihine COVID-19 yılı olarak yazılacak olan bu yıl tüm dünyada “önce sağlık” ilkesinin öneminin kavranmasına neden olmuştur. Dünya çapında hala devam eden pandemi, hayatlarımızı  gerek ekonomik gerek sosyokültürel anlamda ciddi şekilde etkilemiş ve etkilemeye de devam etmektedir. Ülkemiz ve dünyada yaşanılan pandemi sürecinde, “Miss Kuzey Kıbrıs” organizasyonunun gerçekleşmesi bizler için seçenek dahi olamazdı.

“GÜZELLİKLERİ YAŞA VE YAŞAT” misyonumuza bağlı kalarak hiç bir adayımızın, çözüm ortaklarımızın, değerli ailelerin, gala gecesine katılacak davetlilerimizin sağlığını riske atmamak adına COVID-19 mücadelesinde, hem bireysel hem de toplumsal sorumluluğun bilinciyle bizler için güvenlik ve sağlık herşeyden önemli olduğundan Günkut Ajans Organizsyon Komitesi olarak, 34. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması’nı “SAĞLIK YILI” olmasını temenni ettiğimiz 2021 yılındaki finale erteledik.

Unutulması imkansız bir yıl olarak  COVID-19 Yılı adına, toplum sağlığına duyarlı ve sosyal sorumluluk  bilincimiz  doğrultusunda bu yıl “ONUR VE GURURLA”  40. Yılını yaşayan  GÜNKUT AJANS  olarak “KALİTE-MARKA-EFSANE”  duruşumuz  ve  “Amaçlı Güzellikler Anlamlı Desteklerle Yücelir”  çağrımızla, geleneksel yarışmamız ,tescilli KKTC Güzellik Yarışması finalini sağlık dileklerimizle 2021 yılına aktardık…

“Güzellikleri Yaşa ve Yaşat”  çağrımızla;  KKTC Kimlik Kartı  sahibi, 1997 – 2003 doğumlu  adayların  başvuruları  başlamıştır. Çağdaş, sportif, kültürlü, 18- 24  yaş aralığında adaylar 2021 yılı finali için başvurularını  www.gunkutajans.com sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

Günkut Ajans olarak  40 yıllık duruşumuz ile yeniden  diyoruz ki:

“GÜZELLİKLERİ YAŞA VE YAŞAT”.

MISS KUZEY KIBRIS 2021 GÜZELLİK YARIŞMASI’nda sağlıkla buluşmak dileklerimle…..

Saygılarımla,

Bülent Günkut
Miss Kuzey Kıbrıs / Bay Kuzey Kıbrıs Organizasyonu
Kurucu Başkanı
Günkut Ajans

Paylaş

Önceki Haber

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Derneğinin (Kar-İş) yeni başkanı Fuat Topaloğlu ve dernek yönetim kurulunu kabul etti.

Sonraki Haber

Umudumuz Gelecek Festivali 27 Ağustos’ta yapılıyor

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 + nine =