Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İngilizce Yüksek Lisans Programı Öğrencilerini Bekliyor

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık İngilizce Yüksek Lisans Programı Öğrencilerini Bekliyor

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Counseling Psychology) İngilizce Yüksek Lisans Programı için 2020-2021 Akademik Yılı Güz dönemi başvuruları başladı.

 

UKÜ Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatoş Silman hali hazırda Türkçe olarak eğitim verilen programın İngilizce dilinde de eğitime başladığını kaydetti. Silman, mezunların uzman danışman olarak okullarda, sivil toplum kuruluşları ile toplumda ruh sağlığını koruma ve geliştirme konularında araştırma, danışmanlık, eğitim, müdahale ve uygulama hizmetleri verebileceklerini ifade etti.

 

Program kapsamında verilecek dersler konusunda da konuşan Silman, “Dersler bireyle psikolojik danışma, grupla psikolojik danışma, aile danışmanlığı, bilişsel davranışçı terapiler ve davranış bozuklukları gibi kuram ve uygulamalara odaklanacaktır.” şeklinde konuştu.

 

Prof. Dr. Silman, adayların detaylı bilgi için https://srs.ciu.edu.tr/srs/register adresini ziyaret ederek çevrimiçi başvuru yapabileceklerini aktararak, “Ayrıca, adaylar 671 11 11 (2214) telefon numarasını arayarak veya ciu-institute@ciu.edu.tr e-posta adresine yazarak, üniversite ile iletişime geçebilirler” dedi.

Paylaş

Önceki Haber

İSKELE İLÇE EMNİYET KURULU “COVİD-19” GÜNDEMLİ TOPLANDI KURUL, ‘MASKE MESAFE VE HİJYEN’E DİKKAT ÇEKTİ

Sonraki Haber

Kanal T DAÚ deydi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − fifteen =