DOME OTEL DAYANIŞMA/ TATİL FIRSATI

DOME OTEL DAYANIŞMA/ TATİL FIRSATI

Değerli Üyelerimiz,

 

Özelleştirilmeye ve sermayeye peşkeş çekilmeye çalışılan, çalışanlarının fedakarlığı ile ayakta durmaya çalışan Dome Otel şu an zor bir dönemden geçmektedir. Hatırladığınız üzere bu duruma rağmen, Dome Otel Mart ayındaki pandemi sürecinde bizlerin çağrısıyla ve aracılığıyla öğrencilerimize yüklü miktarda mali destekte bulunmuştu. Dayanışma ve Dome Otel’e destek amacıyla sizler için bir tatil fırsatı organize ettik. Bu bağlamda bir anlaşma protokolü imzaladık.

 

Bu anlaşmaya göre;

 

Siz üyelerimizin Konaklama + Kahvaltı konsepti ile 1 günlük masrafı sendikamız tarafından karşılanacaktır.

 

Konaklamak istemeyen üyelerimizin Dome Otel bünyesinde bulunan Anchor restoranttaki ve Cafesindeki 200 TL lik miktara kadar olan harcamayı sendikamız karşılayacaktır.

 

Anlaşma Ağustos ayından başlayarak yıl sonuna kadar devam edecektir.

 

Rezervasyonunuzu  http://hoteldome.com/contact/?lang=tr iletişim adreslerinden gerçekleştirebilirsiniz. Karışıklığın önlenmesi adına rezervasyonunuzu sendikamızın info@dausen.org mail adresine veya Sendikamız Memuru Derya Özören’e de (0548 8700595) bildirmeniz rica olunur.

 

DAÜ-SEN

 

Paylaş

Önceki Haber

BAŞBAKAN ERSİN TATAR, YUNANİSTAN’IN DOĞU AKDENİZ’DEKİ GAYRI YASAL FAALİYETLERİNİ VE SON GELİŞMELERİ TRT HABER’DE DEĞERLENDİRDİ.

Sonraki Haber

“Benim Mağusam” Sergisi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × three =