Yakın Doğu Üniversitesi Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ve Yarışması’nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Temsil Ediyor…

Yakın Doğu Üniversitesi Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ve Yarışması’nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni Temsil Ediyor…

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV-Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap ile öğretim görevlisi Zeyde Yalıner Örek, bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Dünyası Belgesel Film Festivali ve Yarışması kurulunda yer alıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,       Doç. Dr. Fevzi Kasap, Festival Yönetim Kurulu ve Belgesel Film Yarışması Ana Kategori  juri üyesi, Zeyde Yalıner Örek ise ön seçici juride görev alıyor.

Yarışmaya başvuruların 10 Eylül 2020 tarihine kadar devam edeceğini belirten Doç. Dr. Fevzi Kasap, festival kapsamında düzenlenen yarışmada ödüle değer bulunan filmlerin 9 farklı Türk Cumhuriyeti başkentinde gösterime sunulacağını söyledi.

Kuzey kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de filmlerin festival kapsamında yer almasından mutluluk ve gurur duyacaklarını sözlerine ekleyen Doç. Dr. Fevzi Kasap,  festival ve yarışma koşulları ile ilgili detaylı bilgilere  https://www.turkbelgesel.com/.  adresinden  ulaşılabileceği bilgisini verdi.

Gezici Festival Olarak Hayat Buluyor…

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu öncülüğünde devlet kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ile müşterek gerçekleştirilen ve Dokuz şehir, bir festival sloganı ile hayata geçirilen proje kapsamında belgesel ve film gösterimleri birçok Türk Cumhuriyeti başkentinde sergileniyor.

Paylaş

Önceki Haber

Ağustos ayının gündeminde kutlamalar vardı

Sonraki Haber

Doğalgaz müjdesi çok konuşuldu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =