Güzel Günler Hangi Dağın Ardındadır?

Güzel Günler Hangi Dağın Ardındadır?
Size de olur mu bilmem, eski bir şarkıyı dinleyince, aslında zaman hiç geçmemiş hiçbirşey değişmemiş gibi hissedersiniz. Şarkıyı dinlerken yıllar önceki halinize geri dönüp, o anki mutluluğu veya hüznü tekrar yaşarsınız. Eski şarkıların başka
bir özelliği de; dinlerken, coğrafyamızdaki birçok problemin hala daha devam ettiğini bize farkettirmesi…
Acar Akalın’ın “Güzel Günler” şarkısını dinlediğimde bunları hissettim. Şarkının yazılmasının üzerinden uzun yıllar geçmiş olmasına rağmen, hala daha o güzel günlere kavuşmayı bekliyoruz.
Gommas grubunun giriştiği “Bir Çocuğun Kahramanı Olur Musun” yardım kampanyasında, dağları aşıp da güzel günlere varabilir miyiz bilmiyorum; ancak yola çıktık ve gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Ulaşabildiğimiz kadar çok insana ulaşacağız ve her gün daha fazla insanın güzel günleri umut etmesini sağlayacağız.
Dün, ilk bilgisayarımızı verdik, bugün ise iki laptopu daha ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verdik. Amacımız bunu her gün artırarak devam ettirmektir. Şu ana kadar elimizde olanlar ve bize getirilecek olanlarla birlikte 50 cihaza ulaştık. Tabi bunların bazılarının ufak tefek arızaları var, bazılarının yazılım ihtiyacı var, bütün bunları çözmek de zaman alıyor. En kısa sürede hepsini çocuklarımıza teslim edeceğiz.
Verdiğiniz destek ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederiz.

Paylaş

Önceki Haber

16-20 Eylül Sehayat Kısıtlamaları

Sonraki Haber

DENKTAŞ, GENÇLERE SESLENDİ…

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seven − 3 =