FUTBOLUN YENİDEN BAŞLAMASI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

FUTBOLUN YENİDEN BAŞLAMASI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Futbolun yeniden başlaması için başlatılan girişimler sonrasında Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği bazı yönetim kurulu üyeleri ve süper ve 1.ligde çalışan antrenörlerden oluşan ekiple biraraya gelerek toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantı sonrasında futbolun yeniden başlatılması için çalışmaların devam ettiğini, yapılacak görüşmelerin ardından gerekli karalar alınarak açıklama yapılacağı kaydedildi.
Komisyon Çalışmaları
Antrenörler Derneği tarfından yapılan açıklamda, ülkemizi saran covid-19 virüsünden dolayı 1 Ekim’e kadar verilen arayı Antrenörler derneği olarak doğru bulduk. Yerel vakaların kontrol altına alınabilmesi ve bulaş sayılarının günden güne azalması için antrenmanlarımızı askıya almış bulunmaktayız. Azalan vakalardan dolayı halısahaların, fitnes salonların ve açık yürüyüş alanlarında sporun hiç durmadığı göz önünde bulundurulursa tekradan antrenmanlar başlama arzusundayız. Bundan dolayı derneğimiz yönetim kurulu üyeleri arasından, çalışan antrenör arkadaşlardan oluşan bir komisyon çalışmaları başlatıldığı açıklandı.
Ziyaretler
Futbolun yeniden başlaması için yapılan çalışmalarla birlikte oluşturulan komisyon Futbolcular derneği ile yapmış olduğu görüşmenin ardından, 21 Eylül Pazartesi gün bir dizi ziyaretlerde bulunacak. Komisyonun ilk durağı sabah saat 09:00 da Kıbrıs Türk Futbol Fedrasyonu, Kulüpler Birliği, saat 11:00 de Başbakan Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay ile görüşecek.

Paylaş

Önceki Haber

Başbakan Ersin Tatar Türk Kızılayı Delegasyon Başkanlığı’nı ziyaret etti. B

Sonraki Haber

DENKTAŞ, YSK’YA ÖNERİ YAPTI “YAŞLI İNSANLARIN DIŞARIDA OY KULLANMASI SAĞLANABİLİR”

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 3 =