DENKTAŞ: “AMACIM, MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR ÜLKE İNŞA ETMEK”

DENKTAŞ: “AMACIM, MUTLU İNSANLARIN YAŞADIĞI BİR ÜLKE İNŞA ETMEK”

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Serdar Denktaş, amacının KKTC’de mutlu insanların yaşadığı bir ülke inşa etmek olduğunu söyledi.

Denktaş, seçim çalışmaları kapsamında Gönyeli’de vatandaşlar ile bir araya geldi, işyerlerini ziyaret etti.

Vatandaşa seçim vizyonunu anlatan Denktaş, seçim yarışında destek talep etti, halk oylaması referandumu için “Evet” oyu telkininde bulundu.

Ziyaretlerde vatandaşlara seçimin bir parti seçimi olmadığını ifade eden Denktaş, her vatandaşın gönlünde bir siyasi parti olabileceğini, ancak Cumhurbaşkanlığı makamı için partiler üstü bir konumda siyasi tecrübesi, bilgisi ve Kıbrıs sorununa hakimiyeti olan kişinin tercih edilmesi gerektiğini kaydetti.

Seçim süreci boyunca vatandaşlarla yaptığı temaslarda  aslında halkın seçim gündemi olmadığını gözlemlediğine işaret eden Hükümetin süreç içerisinde almış olduğu yanlış kararlar ve kararsızlıklarının yarattığı ekonomik yıkımın gittiği her yerde ortaya çıktığını söyledi.

Vatandaşlara seçim dönemi boyunca ortaya koyduğu “Yeni bir Cumhuriyet” söylemini anlatan Denktaş, Kıbrıs Türk halkının kaderini sadece masada federasyon görüşmelerine bağlanmayacağı koşulları yaratmak istediklerini ifade etti.

Mutlu insanların yaşadığı bir ülke inşa etmek istediklerini vurgulayan Denktaş, İkinci Turda seçilmesinin ardından birbirini kırarak yarışmanın yerine dayanışmanın, kavgaların yerine uzlaşının düşmanlıkların yerine kardeşlik duygularının ikame edileceği bir ülke için var gücüyle çalışacağına değindi.

Paylaş

Önceki Haber

UKÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şerife Özbiler, 5 Ekim Dünya Öğretmenler günü kapsamında açıklama yaptı.

Sonraki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi DESAM Enstitüsü’nden Ülkemizdeki COVID-19 Salgınıyla İlgili Önemli Açıklama…

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × four =