Gaziler derneği GMB de idi

13 Ekim 2020
KIBRIS TÜRK BARIŞ KUVVETLERİ GAZİLER
DERNEĞİ BELEDİYE BAŞANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi’nde göreve yeni gelen Başkan Metin Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Arter’i makamında ziyaret etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Gazimağus’da Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Gaziler Derneği’nin sivil toplum örgütü olarak önemi ve değerinin herkesçe bilindiğini, dernekle devamlı istişare içinde oldukları söyledi. Eskiden olduğu gibi Gaziler Derneği ile Belediyenin her konuda istişre edip yardımlaşacağını ifade etti ver yeni göreve gelen yönetime başarılar diledi.

Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi Başkanı Metin Altun da, yeni başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Başkan İsmail Arter’i ziyaret ettiklerini ifade ederek, karşılıklı görüş alışverişi yaparak bir yol haritası belirleyeceklerini söyledi. Gazilerin kronik olan sorunlarından belediyeyi ilgilendiren konuları da konuşacaklarını, yepyeni bir sayfa açtıklarını ifade eden Altun, yasalar çerçevesinde kimden ne isteyecekleriyle ilgili mücadelelerini yapacaklarını söyledi.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ de pandemi egitimi

Sonraki Haber

DAÜ dakmar dan modern müze projesi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 + 2 =