MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANI ÇAVUŞOĞLU UBP GENEL BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANI ÇAVUŞOĞLU UBP GENEL BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu Hakikat Web TV’de katıldığı programda UBP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Halk için sorumluluklarımız olduğu düşüncesiyle gelecek nesillere hizmet etmek için aday olmaya karar verdim.

Bana verilen tüm bakanlıklarda çağdaş bir vizyonla halkı kucaklayıcı çalışmalarım oldu.

Ben aldığım görevi çok iyi yapmak için çok çalışırım
Her türlü çalışmayı yapmak isterim, ortak akılla ortak hedeflere yürümek için çalışırım. Herkesten farklı kılan olay ben bilirim ben yaparım değil ortak akılla çalışmalar yaparım. Özelliğim budur.

UBP’de bayrağı tutacak kişiyim. Partide birçok aşamada görev yaptım. Beş kez bakan oldum ve siyaseti halk için yaptım. Beni ayıran en büyük özellik siyaseti halk için yapıyor olmamdır.

UBP’nin ideolojisinden ayrılmadan kendimi geliştirdiğim için başka yere gitmeye gerek duymadım. Partim içerisinde tüm kademelerde çalıştım ve partiye her anlamada hizmet sundum.

Hangi şartlarda olursa olsun bu ülkeye bu partide hizmet için yollardayım.
Dirayetli duruşum ile yürüttüğüm görevleri layıkıyla yürütmeye devam ediyorum.

Derdim makam sahibi olmak değil sürece katkı koymaktır. Aldığınız makamda neler yapabildiğinizdir. UBP’de kişisel konumlarım için hiçbir kavgaya girmedim. Partimizin geleceğine takoz koymaya çalışanlara karşı da her zaman mücadele ettim ve ederim.

Ayrıştırmaya yönelik hareketleri benimsemiyorum. Ayrıştırma değil birliktelik için adayım. Partimi geleceğe taşımak için adayım. Ayrıştırmak değil birleştirmek ve geliştirmek için çalışıyorum.

31 Ekim’den sonrasına talibim. Hep birlikte yürüteceğiz süreci.
Bu yolda tecrübelerimizle birlikte güçlüyüz. Ülkeye hizmet edeceksek birlikte edeceğiz. Parti çalışmalarında görülüyor ki birleşince çoğalıyoruz. birlikte başarıyoruz.

Hedefimiz çok başarılı olmaktır
Partimizde ayrıştırma kutuplaşma olmaz, olmamalı…. Adaylarımızdan hiçbirinin ötekileştirme ve ayrıştırma tavrında olmadığını düşünüyorum. Birlikte çalışmalı, birlikte yürütmeliyiz.

KKTC halkı;
Ben UBP genel başkanı adayı olmuş olabilirim ama sadece UBP için değil tüm halka hizmet edebilmek için adayım.

Kazanacağımdan eminim.
Halkımızı kutuplaştırmadan kucaklayacağım ve tüm halka hizmet edeceğim.

Sevgili üyeler;
Kısa sürede hepinize erişememiş olabilirim ama siz bizi tanıyorsunuz. Kendi iradeniz ve değerlendirmelerinizle oy vereceğinizi biliyorum.

Halka ve partiye en iyi hizmet edecek olanı seçeceğinizden eminim. Uzun yıllardır birlikteyiz. Bu birliktelikte kriz ve kavgalarla değil, devlete ve halka hizmetle geçti.

Bana verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaktayım. Başkanlık görevini de en iyi şekilde yapacağım ve ülkeyi daha ileriye taşımak için çalışacağım.

Paylaş

Önceki Haber

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Ersin Tatara Tebrik Mesajı

Sonraki Haber

Tatar’ın ilk ziyareti Evren’e…

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eight − 4 =