Basketbol Açılış Kupası akreditasyon duyurusu

Basketbol Açılış Kupası akreditasyon duyurusu

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından 31 Ekim 2020 cumartesi günü başlayacak olan Açılış Kupası karşılaşmaları, ilgili federasyonun Sağlık Bakanlığı ile yaptığı protokol şartlarına göre oynanacaktır. Bu karşılaşmaları izlemek için görevli Foto Muhabirleri eğer saha içerisinde yer almak istiyorlarsa, maskeli olmaları ve PCR testi yaptırmaları gerekmektedir. Tribünden karşılaşmayı takip edecek olanlardan test istenmeyecektir.
Saha içerisinde görev yapacak olan Foto Muhabirlerinin PCR testlerine KKTC Basketbol Federasyonu aracılık edecek ve herhangi bir ücret istenmeyecektir. Karşılaşmalarda Foto Muhabiri olarak görev yapacak olan kişilerin 28 Ekim Çarşamba günün saat 15.00’e kadar Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ne 2236650 numaralı telefondan veya ktsyd1@gmail.com adresinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Paylaş

Önceki Haber

VEG & BONES CUP DA HEYECAN DEVAM EDİYOR…

Sonraki Haber

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi kapsamında düzenlenen, Yakın Doğu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Türk Dünyasın’dan sanatçıların eserlerinden oluşan “Güzel Sanatlar Cumhuriyet Sergisi”, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof.Dr. İrfan Suat Günsel tarafından açıldı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 3 =