Bill Dalton Bilgehan Alperen

BILL DALTON – DREAMS & THOUGHTS
Ülkemizde adından söz ettiren, ‘techno ve electronic’ müziğiyle kendini kanıtlayan Bill Dalton olarak bilinen Bilgehan Alperen başarılarına yeni bir imza attı. 26 Ekim 2020 Pazartesi itibari ile İtalya’nın başarılı plak şirketi Natura Viva tarafından ‘Dreams & Thoughts’ adlı ilk parçası Beatport’ta yayınlandı. Şarkı, 23 Kasım 2020’de YouTube, Spotify, Apple Music, iTunes Store, Deezer, Tidal, SoundCloud gibi diğer tüm müzik platformlarında yayınlanmaya başlayıp, dinleyicileriyle buluşacak.
Başarılı DJ Bill Dalton ilk parçasının heyecanını şu şekilde dile getirdi; “ Şarkımın ilk adımı Mart 2020 pandemi döneminde başladı. Mix master’ını adamızın en iyi ses mühendislerinden Emre Yazgın yaptı. Azimli çalışmamın sonucu olarak şarkımı gönderdiğim İtalya plak şirketi Natura Viva 24 saat içerisinde bana olumlu dönüş yaptı. Hayatımın en heyecanlı ve en mutlu günlerinden biriydi, çünkü kendi emeklerinle yaptığın şeyin başarısı ve mutluluğu hiç bir duyguda yok. 30 Ekim’deki doğum günüme 4 gün kala yayın tarihi vermeleri de ayrı bir mutluluk oldu – Bana doğum günü hediyesi gibi geldi. Yeni yaşıma girmeden böyle bir şey başardığım için çok mutluyum. Bundan sonraki çalışmalarıma daha emin adımlarla ilerleyecek ve başarıya doyamayacağım.”
Yeni projeleri için Mega Maya Ajans ile anlaşan Bill Dalton, 2020 yılı bitmeden ikinci şarkısını piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Paylaş

Önceki Haber

CB Tatar Günsel b9 aracını sürdü

Sonraki Haber

Türkiye’de Cumhuriyetin İlanı ve Cumhuriyet Bayramı

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 3 =