EVREN: “TÜRK ULUSUNUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN”

EVREN: “TÜRK ULUSUNUN 29 EKİM
CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Atatürk’ün Türk Milletine bıraktığı en kıymetli miras olan Cumhuriyet, Türk Ulusu’nu birbirine kenetlerken, gelişen ve büyüyen Türkiye’yi de ayakta tutan en büyük yapı taşıdır.

Anavatan’ın, cumhuriyetin ilanıyla birlikte kalkınma, ilerleme ve modernleşme yolunda çok önemli mesafeler kat ederek, bugün modern dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmesinden Kıbrıs Türk halkı da büyük onur duymaktadır.

Bölgesinde ve küresel alanda gücü ve belirginliği her geçen gün daha da hissedilen Türkiye Cumhuriyeti, ülkemizi ve devletimizi daha refah bir geleceğe kavuşturma hedefimizde en büyük destekçimiz ve güvencemizdir.

Halkımızı daha refah yaşam koşullarına kavuşturma hedefimizde ilerlerken, Cumhuriyet’in kazandırdığı değerleri koruyarak, Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye, Anavatan’dan aldığımız ilham ve destekle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı günde, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, Cumhuriyetin 97. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Tüm Türk Ulusu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutlarım”

Paylaş

Önceki Haber

Özgürlük ve Barış Partisi Kurucu Genel Başkanı Basın Açıklaması

Sonraki Haber

Kıbrıslı Türk Yönetmen Zaim’e TC Cumhurbaşkanlığı’ndan ödül

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − twelve =