Avrupa’nın İlk Akademik Haber Portalı

Avrupa’nın İlk Akademik Haber Portalı
Arel Üniversitesi, ArelRepost, Radyo Arel ve TV Arel ile önemli bir medya atılımı yaparken, ArelNews.com haber portalını da yaşama geçirerek Avrupa’da bir ilki gerçekleştiriyor
Arel Üniversitesi çatısı altında bulunan Arel Medya Grup, ARELRepost gazetesi, RadyoArel ve TVAREL gibi yayınlarına en büyük kapsamlı ve tüm yayınları içinde barındıran haber portalı arelnews.com, yayın hayatına başladı.
ArelNews, Avrupa’da ilk kez bir üniversite tarafından oluşturulan, ülke genelinde yaygın ağa sahip ilk özgün ve özgür akademik haber sitesi olma özelliğini taşıyor. Otorite yazarları, öğretim üyeleri ve güçlü kadrosu ile ülke ve dünya gündemini belirleyen ArelNews, çağdaş ve modern Türkiye’nin ilke ve inkılapları hedefinde ilerleyen genç nesillerin dokunduğu özgün ve özgür haber sitesi olarak dikkat çekiyor.
ArelNews, son dakika haberleri, kültür-sanat, spor, ekonomi, anlık döviz-borsa hareketliliği analizleri ve köşe yazıları ile hem gündem yaratacak hem de ülke ve dünya gündemine yön veriyor. ArelNews alanında uzman, saygın ve otorite olarak tanınmış birçok ismi de okuyucularla buluşturuyor.

Paylaş

Önceki Haber

YDÜ PCR TESTLERİNİ ÜCRETSİZ YAPACAK

Sonraki Haber

SÜRÜŞ EHLİYETİ SINAVLARI VE EHLİYET YENİLEMELERİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × one =