Welder Watch Black Friday’e tepki olarak satış yapmıyor!

Welder Watch Black Friday’e tepki olarak satış yapmıyor!
Welder Watch, kullanıcılarının beğendiği ürünü özenle seçerek almasına ve alışveriş sürecinin bir kaostan çok keyif aktivitesi olduğuna inanmaya devam ediyor. Black Friday bilindiği gibi aylar öncesinden çoğu tüketici ve markaların heyecanla beklediği bir alışveriş dönemi. İlk olarak ABD’de ortaya çıkan Black Friday zamanla sınırlarını genişletti ve hemen hemen her pazarda kendisine yer buldu. Markaların yüksek indirim oranlı fırsatlar sunması tüketicilerin dikkatini çekerken bu fırsatlar aynı zamanda da alışveriş çılgınlığıyla birlikte bir kaosu da beraberinde getiriyor.
Welder Watch son üç senedir olduğu gibi 2020 Black Friday’de de kendisini diğer markalardan ayrı konumlandırıyor. Marka politikası olarak yılın hiçbir özel gününde indirim politikası uygulamayan Welder Watch, Black Friday döneminde de bu duruşunu değiştirmiyor. Tüketicilerin alışveriş yapmak için bir kaosa sürüklendiği ve alışveriş yapmanın keyfini yok ettiğine inanan marka alışveriş kavramının tanımını benimsediği bu duruşla kanıtlıyor.
Welder Watch internet sitesi Black Friday süresince satışa kapalı olcak.
Welder Watch, birbirinden farklı renk ve model seçeneğine sahip olan ürün yelpazesinin bir günlük indirim fırsatına sığacak şekilde aceleye getirilmesine ve kişinin kendisine ya da bir sevdiğine hediye alırken daha çok özen göstermesine imkan tanımak için Black Friday süresince internet sitesini kapalı tutuyor. Yılın hiçbir ayında indirim politikası uygulamayan marka Black Friday’de de indirim yapmamasına rağmen aynı zamanda da sitesini kapalı tutarak bu alışveriş çılgınlığı sırasında tepkisini ortaya koyuyor.
Tüketicilerin online ve offline alışverişte beğendikleri ürünü almak için birbirleriyle yarışmaması gerektiğine inanan Welder Watch, keyifli vakit geçirilerek ve özenilerek yapılan tercihlerin kişilerin mutlu olmasına sebep olduğuna inanıyor.
Marka internet sitesinde de Black Friday’e karşı neden bu tutumu sergilediğine dair de bir mesaj paylaşıyor.
Işığın geliş açısına göre renk değiştiren Fotokromik camları ve kadranındaki “Since 2075” ifadesi ile tarzına önem veren kişilerin tercihi olan Welder Watch, Black Friday karşısında sergilediği bu tutum ile özenli ve keyifli alışverişin önemini hatırlatıyor. Her Black Friday’de yapılan bu uygulama da markanın takipçileri tarafından seviliyor ve yapılan geri dönüşlerde bu duruşun çok yerinde olduğu belirtiliyor.

Selin Fişek
0 541 599 90 25
selin.fisek@welderwatch.com

Paylaş

Önceki Haber

Dartsta heyecan süper ligle başlayacak

Sonraki Haber

DAÜ Bülten / 27.11.2020

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 1 =