DAÜ den eğitim etkinlikleri serisi

DAÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ İLE TASARIM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NDEN EĞİTİM ETKİNLİKLERİ SERİSİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi ile Tasarım ve Araştırma Merkezi (TASAR) tarafından organize edilen eğitim etkinlikleri serisinin birincisi, 15 Ocak 2021 Cuma günü, saat 10.00’da, çevrim içi olarak yapılacak olan panel ile başlıyor. “Stajlar” temalı panelde, bu konuda hem öğrencilerin, hem de stajyer çalıştıran firmaların gözlemlediği sorunlar, çözümler ve öneriler değerlendirilecek. Moderatörlüğünü DAÜ Mimarlık Fakültesi TASAR Başkanı Doç. Dr. Halil Zafer Alibaba’nın gerçekleştireceği panelin açılış konuşması DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı tarafından yapılacak.

Panelin konuşmacıları; Uluslararası Final Üniversitesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fevzi Özersay, DAÜ Mimarlık Fakültesi Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi Burak Türsoy ile Ziya Necati Özkan Mimarlık ve Mühendislik Ofisi İç Mimarı Destine Özkan olacak.

Katılımın ücretsiz olacağı panele katılmak isteyenler halil.alibaba@emu.edu.tr e-posta adresine e-posta göndererek katılım konusunda detaylı bilgi alabilirler.

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ rektörünün RRD mesaji

Sonraki Haber

Savaşkan İstanbul da 1.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − 8 =