DAÜ Rektörlük Duyurusu

Değerli DAÜ Ailesi,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu’nun, 27 Şubat 2021 Cumartesi günü yapmış olduğu toplantı sonucunda açıklanan kararlara göre;

–       1 Mart 2021 tarihinden 5 Mart 2021 saat 05:00’e kadar, gece 21:00’den sabah saat 05:00’e kadar kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

–       6 Mart 2021 saat 05:00’ten, 8 Mart 2021 saat 05:00’e kadar kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacaktır.

–       Lefkoşa ve Girne ilçelerinden, Lefke-Güzelyurt-İskele-Gazimağusa ilçelerine geçişler, İlçe Emniyet Kurulları tarafından kontrollü şekilde yapılacaktır.

Söz konusu kararlar kapsamında; Lefkoşa ve Girne’de ikamet eden üniversitemiz personeli haricindeki akademik, yönetsel ve işçi personelimiz, üniversitemizde öğrenci kayıtlarının başlayacağı tarih olan 1 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren görev başında olacaklardır.

Lefkoşa ve Girne ilçelerinde ikamet eden personelimiz arasından, birim ve bölüm sorumluları, 1 Mart 2021 tarihinden itibaren üniversitemizde görev başında olacaklardır. Birim ve bölüm sorumluları dışında Lefkoşa ve Girne’de ikamet eden personelimiz ise, bu süre içerisinde birim ve bölüm sorumluları ile istişare ederek evlerinden görev yapabileceklerdir.

Personelimizin başta maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları olmak üzere KKTC Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin belirlediği kurallara uymaları gerekmektedir.

Bilgilerinize saygılarımızla sunar, sağlıklı günler dileriz.

DAÜ Rektörlüğü

Paylaş

Önceki Haber

Boş sokaklar sensiz bensiz

Sonraki Haber

KKSF online Milli Takım Eğitim Kampı 27-28 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three + 3 =