Safa gruptan iskele şehit İlker karter ilk okuluna 50 tablet

EĞİTİME YATIRIM, GELECEĞE YATIRIM
İSKELE BELEDİYESİ’NİN GİRİŞİMLERİ İLE 50 ÇOCUK TABLET SAHİBİ OLDU
SAFA GRUP, ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU’NDA İHTİYAÇ SAHİBİ 50 ÇOCUĞA TABLET BAĞIŞLADI
SADIKOĞLU: “DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
ERKUL: “SADIKOĞLU’NUN GİRİŞİMLERİ İLE PROJENİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLU OLDUK”
VAMIK: “BU TABLETLER BİZE İLAÇ GİBİ GELDİ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun girişimleri, Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun ise ‘tabletsiz çocuk kalmasın’ çağrısı, İskele’de yanıtsız kalmadı. Safa Grup Direktörü Ali Özmen Safa, ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanmak üzere İskele Belediyesi’ne 50 adet tablet bağışında bulundu. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Şehit İlker Karter İlkokulu ile irtibata geçerek ihtiyaç sahibi çocuklar belirlendi. Okul yönetimi tarafından belirlenen 50 çocuk ise uzaktan eğitimde önemli bir yere sahip olan tabletlerine bugün kavuştu. Şehit İlker Karter İlkokulu’nda düzenlenen törene İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Safa Grup adına Mehmet Erkul ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Neriman Vamık katıldı.

SAFA GRUP, ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU’NDA İHTİYAÇ SAHİBİ 50
ÇOCUĞA TABLET BAĞIŞLADI
İskele Belediyesi sınırlarındaki okullara her koşulda maddi ve manevi destek veren İskele Belediyesi, bu kez önemli bir girişim yaptı. ‘Eğitime yatırım geleceğe yatırım’ bilinci ile hareket eden İskele Belediyesi, Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun ise ‘tabletsiz çocuk kalmasın’ çağrısı üzerine iş insanlarını harekete geçirdi. İlk bağış ise Safa Grup Direktörü Ali Özmen Safa’dan geldi. Safa, bölgede ihtiyaç sahibi olan çocukların kullanımına verilmek üzere İskele Belediyesi’ne 50 adet tablet bağışında bulundu.

TABLETLER, ŞEHİT İLKER KARTER İLKOKULU TARAFINDAN BELİRLENEN ÇOCUKLARA TESLİM EDİLDİ
Safa Grup’un bağışta bulunduğu 50 tabletin, İskele Belediyesi’ne teslim edilmesinin ardından vakit kaybetmeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Şehit İlker Karter İlkokulu Yönetimi ile iletişime geçti. Okul yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 50 çocuğa tabletleri bugün ( 4 Mart) Şehit İlker Karter İlkokulu’nda düzenlenen törenle teslim edildi.

SADIKOĞLU: “DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE YARIN DA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Safa Grup adına Mehmet Erkul ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Neriman Vamık katıldığı tablet teslim töreninde konuşmalar da yapıldı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınını dolayısıyla eğitimde de birtakım olumsuzluklar yaşandığına dikkat çekerek, tableti olmayan çocukların uzaktan erişime ulaşmakta yaşadığı güçlüğe dikkat çekti. Tam da bu noktada eğitime yapılan katkıların son derece önemli olduğunu vurgulayan Başkan Sadıkoğlu, konuşmasının devamında şunlara yer verdi: “Sadece ülkemizi değil tüm dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 maalesef ki eğitimde de kendisini gösterdi. Bölge yatırımcılarımızdan Safa Grup Direktörü’nün bağışladığı 50 tableti bugün itibari ile ihtiyacı olan çocuklara en adil en doğru şekilde öğretmenlerimizin aracılığıyla dağıtmaya başladı. İskele Belediyesi, dün olduğu gibi bugün de yarın da geleceğimiz olan çocuklarımıza katkımız devam edecektir. Bu süreçte hassasiyet gösteren Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu’na, Safa Grup Direktörü Ali Özmen Safa’ya ve tabii ki okul yönetimimize teşekkür ederiz.” Başkan Sadıkoğlu, konuşmasının sonunda bölgedeki diğer iş insanlarına da seslenerek onların da duyarlı davranış sergileyeceğine olan inancını dile getirdi.

ERKUL: “SADIKOĞLU’NUN GİRİŞİMLERİ İLE PROJENİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLU OLDUK”
Safa Grup adına tablet teslim törenine katılarak bir konuşma yapan Mehmet Erkul ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun eğitime katkı sağlama yönündeki isteği doğrultusunda bu projenin bir parçası olduklarını ve bundan da son derece memnun olduklarını ifade etti. Çevrimiçi eğitimde rol oynanması gerektiğini belirten Erkul, bundaki amaçlarının ise geleceğe ışık tutabilmek amacıyla öğretmenler ile öğrencileri en iyi şekilde güzel bir platformda buluşturmak olduğunu söyledi. Milli Eğitim Bakanı Olgun Amcaoğlu’na ve girişimleri için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Erkul, Safa Grup olarak eğitime katkılarının süreceğini de sözlerine ekledi.
VAMIK: “BU TABLETLER BİZE İLAÇ GİBİ GELDİ”
Okullarına yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür eden Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Neriman Vamık ise tablet ve internet sıkıntısından dolayı uzaktan eğitimden mahrum kaldığını ancak bağışlanan bu tablet sayesinde büyük bir açığın kapatılacağını söyledi. Bu tabletler bize ilaç gibi geldi diyen Vamık, çocukların derslere katılacak olmasından duydukları mutluluğu ifade etti. Vamık, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ve Safa Grup Direktörü Ali Özmen Safa’ya da teşekkür etti.

p

Paylaş

Önceki Haber

Canaltay ve Başçeri yolları inceledi

Sonraki Haber

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞIN’DAN AÇIKLAMA

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × five =