Mmçkd başarılı kadınlara plaket verdi

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü pandemi dolayısı ile, yönetim kurulunun almış olduğu kararla üç ayrı dalda üç başarılı kadına, bu kez ziyarette bulunarak plaketlerini taktim etmişlerdir.
Dernek başkanı Hayriye Tokyay , 1857 yılında eşit şartlarda çalışmak uğruna canlarını veren, 129 kadının verdiği mücadelenin anma gününde farkındalık ve onure etme adına alınmış olan bu kararı pandemiye rağmen gerçekleştirmenin, gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Taktim edilen plaketler :
1. Sn. Emine Dizdarlı
OMBUDSMAN
Onur ve Şeref Plaketi

2. Sn. Hülya İmre
İş Kadını
Başarı Plaketi

3. Sn. Fahriye Özay
Basın – Sanat Plaketi
Dernek Başkanı Hayriye Tokyay, Ombudsman Sn. Emine Dizdarlı’ya plaketini taktim ederken, karar alma mekanizmalarında kadınlarımızın görev yapmasının kendilerine gurur verdiğini dile getirip Dizdarlı’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Bu yılki başarı plaketi, Mey İçki Fabrikası sahibi İş Kadını Sn.Hülya İmre’ye dernek başkanı tarafından taktim edilmiştir. Sn.İmre’ye plaket taktimi, mesleğinin 40. yılına denk gelmesi ile ayrı bir anlam taşımıştır.
Sanata gönül vermiş ve ayrıca TV programcılığı yapan yerli kadın sanatçımız Sn. Fahriye Özay’a da yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı dernek başkanı tarafından, Basın – Sanat plaketi taktim edilmiştir.
Gazimağusa Kaymakamlığı’nın bilgisi ile sosyal kurallara uyarak yapılacak bu ziyaretler yine kadının aklına koyduğunu yapabilme gücünü gösterirken başarının her şartta takdiri hak ettiğini işaret ediyor.

Paylaş

Önceki Haber

Özay Günsel Çocuk Üniversitesi Öğrencileri Doğa Sevgisini Sanatla Birleştirdi

Sonraki Haber

DAÜ 9. ULUSLARARASI KARİYER GÜNLERİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLE BAŞLIYOR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × 4 =