Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yayımladığı mesajında, “Tıp Bayramı dolayısıyla, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızı en içten duygularımla tebrik ediyorum” dedi.
Ataoğlu, “tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgınla mücadelede fedakarca emeklerini ortaya koyan sağlık çaşılanlarının bu örnek davranışını takdirle karşılıyorum.
Tıp alanında her gün farklı gelişmeler ve yenilikler yaşanırken, teknolojinin ve bilimin gelişmesiyle doktorlarımız tıp alanında da önemli başarılara imza atıyorlar.
İnsanların daha sağlıklı ve daha kaliteli bir yaşam sürmesini amaçlayan tıp biliminin geçmişten gelen tüm birikimleri ile birlikte sürekli ilerleme içinde olduğunu görüyoruz.
İnsan sağlığının korunması, hastaların sağlığına kavuşması ve sorunların giderilmesi için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabalar hepimizin malumudur.
Tüm dünyanın ve toplumumuzun pandemi sürecini en kısa sürede ve sağlıklı bir şekilde atlatmasını temenni eder, fedakarca hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. NAHİDE GÖKÇORA 14 MART TIP BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

Sonraki Haber

DAÜ DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI’NI ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAK

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × 3 =