DAÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ ÇEVRİM İÇİ ETKİNLİK DÜZENLEYECEK

DAÜ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ KULÜBÜ ÇEVRİM İÇİ ETKİNLİK DÜZENLEYECEK
ko

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü’ne bağlı Endüstri Mühendisliği Kulübü “Post Pandemik Endüstri” konulu çevrim içi etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor.
3 – 4 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan söz konusu etkinlikte biri atölye çalışması olmak üzere toplam 11 oturum gerçekleşecek. Atölye çalışması öğrencileri günlük hayatında ve mülakat görüşmelerinde öne çıkaracak olan “Beden Dili ve Etkin Kullanımı” konusunda interaktif olarak düzenlenecek.
Etkinlik ile katılımcılar yeni normalde kurumsal hayattaki derin dönüşümleri ve inovasyonları, geleceğe yönelik iş modellerini derinlemesine inceleme şansı yakalayacaklar. Spacex, THY, Samsung, Bosch, Pfizer, Turkcell, P&G gibi kurumlardan uzman kişilerin konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte elektronik, sağlık, e-tüketim, mühendislik ve üretim, uzay taşımacılığı, yazılım, hava yolu taşımacılığı gibi birçok konuda sunumlar gerçekleşecek.
3 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10:30’da açılışı düzenlenecek olan etkinlik kapsamında saat 11:00’de Pfizer’den Ahmet Demirkök ve Ali Garip Çömcü saat 12:00’de ise Turkcell’den Duygu Defne Terliksiz sunum gerçekleştirecek. Saat 14:00’de Boğaziçi Enstitüsü’nden Hakan Tekcandan tarafından verilecek olan atölye çalışmasının ardından saat 15:00’de Türk Hava Yolları’ndan Aysu Aytaç ve saat 16:00’da Consultanting & Coaching’den Alper Gerçek sunum gerçekleştirecek.
Etkinliğin ikinci günü olan 4 Nisan 2021 Pazar günü sunumlar saat 10:00’da Spacex’den Samet Saray’ın sunumu ile başlayacak. Hemen ardından saat 11:00’de Gelecekteki Sen’den İnci Abay Cansabuncu, saat 12:00’de Kolektif Academy’den Atıl Samancıoğlu, saat 14:00’de Bosch’tan Ali Fahri Özcan, saat 15:00’te Samsung SDS’den Cengiz Günaydın ve saat 16:00’da P&G’den Seyit Vapurcu sunum gerçekleştirecek. Etkinlik sonunda katılımcılara e- sertifika gönderilecek.
Söz konusu sunumlara katılmak isteyenler başvurularını https://linktr.ee/emuieclub internet adresinden yapabilirler.

Paylaş

Önceki Haber

BAKAN CANALTAY: ALTYAPI YATIRIMLARI GÜNEY MESARYA’NIN KALKINMASINA KATKI YAPACAK

Sonraki Haber

Gorona da son kararlar

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × two =