BAKAN CANALTAY GAZİMAĞUSA’DAKİ PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, bakanlığa bağlı dairelerin Gazimağusa şubeleri ile Gazimağusa Kaymakamlığını ziyaret ederek çalışanların bayramını kutladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığına bağlı Posta Dairesi, Telekomünikasyon Dairesi, Karayolları Dairesi, Trafik Dairesi ile Planlama ve İnşaat Dairesi’nin Gazimağusa şubeleri ile Limanlar Dairesi Müdürlüğü ve Gazimağusa Liman Başkanlığı’nı ziyaret eden Canaltay, çalışanların bayramını kutlayarak ayaküstü sohbet etti.

Bakan Canaltay ayrıca Gazimağusa Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Kemal Serpal ile makamında görüştü. Görüşmenin ardından Kaymakamlığı dolaşan Canaltay, tek tek çalışanların bayramını kutlayarak iyi dileklerini iletti.

Bayram tebrik ziyareti sırasında Bakan Canaltay’a Özel Kalem Müdürü Saffet Nadiri, Telekomünikasyon Dairesi Müdürü Enis Elagöz, Posta Dairesi Müdürü Hasan Şentürk, Limanlar Dairesi Müdürü Hasan Curcioğlu, Trafik Dairesi Müdürü Ahmet Aydın ile Planlama ve İnşaat Dairesi Müdürü Oğuz Akçay eşlik etti.

Paylaş

Önceki Haber

Canaltay’ın talimatıyla Turunçlu kavşağına müdahale

Sonraki Haber

İSKELE, RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − 2 =