ESKİ ESERLER VE MÜZELER DAİRESİ MÜDÜRÜ NAZIM CED BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

23 Haziran 2021,

ESKİ ESERLER VE MÜZELER DAİRESİ MÜDÜRÜ NAZIM CED BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Nazım Ced, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi’nin yeni Müdürü Nazım Ced’i belediyede misafir ettiklerini, Daire ile Belediyenin çalışmalarının yakından ilişkili olduğu için bu tür görüşmeleri sıklıkla yaptıklarını, görüşmede gündemdeki konuları istişare etme fırsatı bulduklarını ifade etti. En çok tarihi eseri barındıran kent olan Gazimağusa’da Daire ile birlikte omuzlarında fazlaca yük olduğunu, tüm konuları birlikte çalışarak çözeceklerini ifade eden Başkan İsmail Arter, hem Belediyeye hem de Daireye çalışmalarında kolaylıklar dilerken, Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Nazım Ced’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürü Nazım Ced ise, gerek eski eserler gerekse de belediyenin bir bütün olarak eski eserlerin korunması ve bakımlarının yapılması adına Başkan İsmail Arter’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ced, Belediye ile işbirliği içinde Mağusa’nın değerli eserlerini geliştirmek güzelleştirmek için yapılabilecekleri en güzel şekilde yapacaklarını, ülkenin kültür mirasını korumanın birinci amaçları olduğunu söyledi.

Paylaş

Önceki Haber

Saner Oktay görüşmesi

Sonraki Haber

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × four =