Gazimağusa da genç emek pazarı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Toplumsal Gelişim Hareketi Derneği, Mağusa Gençlik Birliği, Gazimağusa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Cumhurbaşkanlığı Gençlik ve Kültür Komitesi paydaşlığında Genç Emek Pazarı gerçekleştirildi.
Gazimağusa Suriçi Buğday Camii avlusunda yer alan etkinliğe Cumhurbaşkanı ErsinTatar’ın eşi Sibel Tatar katılarak gençleri motive etti.
Etkinlikte ilk konuşmayı Mağusa Gençlik Birliği Dış İlişkiler Sekreteri Ali Furkan Çetiner yaparak, günümüzde internetten satış sayesinde bir işletmenin pazarlama maliyetlerininin düşük olduğuna işaret ederek, gençlerin üretimde daha çok yer almasını vurguladı.
Toplumsal Gelişim Hareketi Başkanı pror.dr.Sibel Dinçyürek de gençlere seslenerek, “siz ürettikce biz varız sizlere çok teşekkür ediyorum, emeğinizi ortaya koyarak ürettiniz, tüm gençlere umut oldunuz” ifadelerini kullandı.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, pandemi sürecine değinerek normalleşme sürecinde bu tür etkinliklerin özlendiğini belirterek, gençlerin üretime katılmasının önemine vurgu yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Gençlik ve Kültür Komitesi Başkanı Vehbi Zeki Serter de, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi Gazimağusa Sorumlusu Özlem Kadirağa, Vakıflar İdaresi olarak anlamli etkinliğin parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar konuşmasında, etkinliğe katkı koyan tüm paydaşlara teşekkür ederek, diger bölgelerde etkinliğin devam edilmesi temennisinde bulundu.
Gençlerin motive edilmesinin önemine vurgu yapan Tatar, “gençler geleceğimiz ve istikbalimizdir tüm sektörlerdeki gelişim gençlere yapılan yatırım ve onların önünü açmakla mümkün olacak” ifadelerini kullandı.
Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği Gençlik ve Spor Müsteşarı Mithat Tekcan, tüm gençleri tebrik etti ve “ürettikçe var olunacaktır”dedi.
Konuşmaların ardından gmb halk dansları gösterisi gerçekleşti .
Sibel Tatar standları tek tek gezerek bilgi aldı ve alışveriş yaptı.
Paylaş

Önceki Haber

Sma tip 1 teşhisi konulan Karel bebek için ülkede yardım seferberliği başlatıldı

Sonraki Haber

GMB başkanı İsmail Arter Karel bebeğe destek ol kermesine Mv Hasan Taçoy ile birlikte katıldı

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 − eight =