DAÜ 25 YILINI DOLDURAN VE EMEKLİ OLAN PERSONELİ İÇİN HİZMET ONUR TÖRENİ DÜZENLEDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü tarafından, DAÜ Personel İşleri Müdürlüğü katkılarıyla organize edilen Hizmet Onur Töreni, 29 Haziran 2021 Salı günü, saat 18:30’da, Rektörlükhavuz başında gerçekleştirildi. Törende akademik ve yönetsel hizmetlerinin 25. yılını dolduran, emekliliğe hak kazanan veya kendi isteğiyle üniversiteden ayrılmaya karar veren personele onur plaketi takdiminde bulunuldu. Törene; DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyesi Ersun Kutup, Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Demirel, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Aktuğlu, Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Deniz İşçioğlu, İdari ve Teknik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Serhan Şensoy ile DAÜ’de25 yılını doldurmuş veya emekli olmuş personel katıldı.

“Tüm Personelimize Yürekten Teşekkür Ediyorum”

Törenin açılış konuşmasını DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın gerçekleştirdi. DAÜ’ye önemli hizmetlerde bulunan ve 25 yılı aşkın süredir çalışan personel ile emekleriyle üniversiteyi ileriye götüren ve üniversiteden emekli olan personele takdir nişanı olarak birer plaket vermek ve kendilerine teşekkür etmek için bu töreni düzenlediklerini belirten Prof. Dr. Hocanın, “DAÜ’ye hizmet etmiş tüm personelimize yürekten teşekkür ediyorum. DAÜ; kurumsal yapısıyla ve çalışmalarıyla yükseköğrenim alanında önemli bir kurumdur. Aynı zamanda hayatımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz yuvamızdır. Emekli olan personelimize ileriki hayatlarında başarılar diliyorum. 25 yılı aşkın süredir çalışan personelimize de yüksek motivasyonlabugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende konuşan DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, kendisinin de meslek hayatında hem 25 yılını doldurup plaket aldığını, hem de emekli olduğunu belirterek, katılımcıların nasıl duygular içerisinde olduğunu bildiğini aktardı. İnsanın zamanın ne kadar çabuk geçtiğini emekli olduktan sonra anladığını ifade eden Dr. Özcenk, 1989 yılında göreve başladığından itibaren 28 yılın maalesef ki çok hızlı geçtiğini belirterek, mesleklerinde 25 yılı dolduran ve çalışmaya devam eden veya emekli olan DAÜ personeline başarılar ve mutluluklar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından, DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın, VYK Üyesi ve Rektör Yardımcıları tarafından DAÜ personeline onur plaketleri takdim edildi

Paylaş

Önceki Haber

EPSİLON’DA HAZİRAN AYI NASIL GEÇTİ?

Sonraki Haber

Sanayi odası ve GMB işbirliğinde

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 5 =