GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ İLE SANAYİ ODASI’NIN İŞBİRLİĞİNDE

Gazimağusa Belediyesi ile Sanayi Odası’nınişbirliğinde Gazimağusa Büyük Sanayi Bölgesi’nde temizlik çalışması yapıldı. Yaya ve motorize ekiplerin katıldığı çalışmalarda, dozer, kamyon çekirge gibi araçlar kullanılarak hem büyük çaplı atıklar toplantı hem de ot temizliği yapıldı.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ersözlü, 2 hafta önce Alayköy Sanayi Bölgesi’nde başlattıkları temizlik çalışmalarıGazimağusa Sanayi Bölgesinde devam ettiklerini, Sanayi Odası’nın öncülüğünde Sanayi Dairesi, sanayiciler ve Gazimağusa Belediyesinin çok güçlü bir şekilde destek vererek çalışma yapıldığını, bölgedeki sanayicilerin de çalışmaya destek vermesi gerektiğini, bu ihtiyacın hissedildiğini söyledi. Ersözlü, bu temizliğin idamesinin önemli olduğunu, sanayicilere de büyük görevler düştüğünü, Sanayi Odası olarak bütün sanayi bölgelerinde kademe kademe temizlik çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Sanayi Dairesi Müdürü Mustafa Yeşil ise, Sanayi Odası başkanına selamlarını ileterek, odanın yeni yönetiminin bu tür faaliyetlere önem vermesinin kendilerini sevindirdiğini, bu çalışmaların devamını diledi. Bir ülkede sanayi ve sanayici yoksa o ülkenin siyaseti siyasetçisi olamaz” diyen Yeşil, siyaset ve siyasi faaliyetlerin ekonomi üzerine şekillendiğini söyledi. Yeşil, anlamlı çalışmasından dolayı Sanayi Odası’na,Belediyeye, işletme sahiplerine teşekkür etti.

Gazimağusa Belediyesi Temizlik Şubesi Amiri ve Müdür Muavini Doğan Özüşen ise bu tür faaliyetlere gereken desteği verdiklerini bundan sonra da vermeye devam edeceklerini ifade ederek, ilgili paydaşlarla birlikte daha kaliteli hizmet vermek adına kurumların yanında olacaklarını ifade etti. Özüşen, bu tür faaliyetlerin kalıcı olması için gerekli altyapı çalışmalarının da ivedi olarak yapılması gerektiğini belirtti ve Belediye olarak beklentilerinin ve desteklerinin bu yönde olduğunu söyledi.

Paylaş

Önceki Haber

ETEL ADNAN: YAZIYLA BİR ÖMÜR

Sonraki Haber

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ TAMAMLANDI

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 2 =