İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu Başkanlığındaki Heyet UKÜ’yü ziyaret etti

 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs (İTÜ-KKTC) Rektörü Prof. Dr. Cumali Kınacı ve Rektör Yardımcılarından oluşan İTÜ Heyeti yükseköğrenim alanında fikir alışverişinde bulunmak üzere Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

KKTC’de yükseköğretim alanında yapılabilecek katkılar konusunda bilgi paylaşımı yapılan görüşmede, üniversitelerin beş yıl süresince belirlenen hedefleri konusunda görüşüldü.

UKÜ Senato Odasında gerçekleşen toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Koyuncu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yükseköğretim alanında gerçekleştirilecek çalışmalarda işbirliği yapılmasının önemine vurgu yaptı.

Rektör Prof. Dr. Nadiri ise toplantıda yaptığı konuşmada üniversite hakkında çeşitli bilgiler vererek, UKÜ’nün planlı bir büyüme stratejisi ile geliştiğine dikkat çekti.

Prof. Dr. Nadiri’nin ve Prof. Dr. Koyuncu’nun karşılıklı hediye takdimi sonrasında her iki üniversitenin Rektör Yardımcılarından oluşan heyetleri eşliğinde UKÜ bilimsel araştırma laboratuvarları, Mühendislik Fakültesi laboratuvarları, diş hekimliği uygulama laboratuvarları ile üniversite kampüsünde kısa bir tanıtım turu gerçekleştirildi

Paylaş

Önceki Haber

HALİL ERDOĞUŞ DÖRTYOL’DAN AYRILDI

Sonraki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunlarının kısa film ve belgeselleri YouTube üzerinden seyirciyle buluşuyor

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − four =