KAÜ- SEM ve Mülteci Hakları Derneği İşbirliğinde Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştiriyor

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM) ve Mülteci Hakları Derneği (MHD) işbirliğinde düzenlenen Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Yabancılar İçin Türkçe Kursunun haziran ayının ilk haftasında başladığı ve ağustos ayında tamamlanacağı bildirildi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Uzaktan Destek Eğitim Merkezi (UZDEM) altyapısında online olarak gerçekleşen ve toplamda 90 saat gerçeleşecek kursta Öğrencilerin kullanacakları kitap, defter, kalem gibi materyaller KAÜ tarafından, elektronik cihazlar ve internet ise MHD tarafından temin edildi.

Mülteci Programı Sosyal Danışmanı Burcu Okur ve Mülteci Programı Proje Koordinatörü Hilmi Tekoğlu, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’ni ziyaret ederek katkılarından dolayı KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’ye ve yabancılar için Türkçe kursunu veren KAÜ Kütüphane Müdürü ve Öğretim Elemanı Burhan Acar’a teşekkürlerini ilettiler. Gerçekleşen görüşmede Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Gökçe Keçeci dernek hakkında ve gerçekleştirilen projler hakkında bilgi alarak, sosyal sorumluluk projelerinin ve iş birliğinin devam etmesi ve yeni projeler için her türlü desteği vereceğinin bilgisini verdi.

Paylaş

Önceki Haber

2021’in en popüler mobil işletim sistemleri belli oldu: Android, iOS’a %142 fark attı!

Sonraki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü için lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına yönelik yetenek sınavı 13-14 Ağustos tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılacak

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + 12 =