ODTU GELİŞTİME VAKFI’NA BAĞLI KKTC EBİ HEYETİ GMB BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ

4 Ağustos 2021,
ODTU GELİŞTİME VAKFI’NA BAĞLI KKTC EBİ HEYETİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ARTER’İ ZİYARET ETTİ
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı’na bağlı Elektronik Bilgisayar İnşaat ve Turizm Yatırım, Ticaret ve Sanayi AŞ’nin (EBİ) KKTC EBİ AŞ Genel Müdürü Hale can, genel Koordinatör Murat Sayın ve Proje Müşavirlik İşlerinden Harun Koyuncu Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. Ziyarette yapılacak yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne bağlı EBİ Şirketi’nin, Gazimağusa’da uygulanan projelere danışmanlık hizmeti verdiğini, Hendek Düzenleme Projesi ve Perşembe Pazarı gibi projelerde birlikte çalıştıkları EBİ ile bundan sonra da birlikte çalışacaklarını, yapacakları projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Arter, sık sık görüştükleri EBİ ile daha geniş kapsamlı toplantı yaparak daha ayrıntılı çalışma yapmak istediklerini ifade ederek, EBİ heyetine ziyaretleri için teşekkür etti.
KKTC EBİ Genel Müdürü Hale Can ise, Gazimağusa Belediyesi ile uzun bir süredir birlikte çalıştıklarını, sonuca giden projeler gerçekleştirdiklerini, bundan sonrası için de Gazimağusa Belediyesi ile projeler yapmayı istediklerini ifade etti. Can, Gazimağusa’nın çok güzel ve bakir bir yapısı olduğunu, çok güzel projeler yapabileceklerini de ifade etti.

Paylaş

Önceki Haber

Ataoğlu, Kıbrıs Yaban Hayat Araştırma Enstitüsü ve Humboldt Üniversitesi yetkililerini kabul etti.

Sonraki Haber

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası Basın Bildirisi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 8 =