ÜRETEN GENÇLER BULUŞMASI 2

Gençlik Merkezi Birliği’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Üreten Gençler Buluşması 2” 13-14 Ağustos 2021 tarihlerinde19:30 – 23:45 saatleri arasında gerçekleştiriyor!

 

 

Ayrıca bu yıl 100 yılı aşkın bir süre önce üretime başlayan insanlarımızın günümüze kadar gelen nesillerinin devam ettirdiği işletmeler, etkinliğimize konuk olarak katılarak bizlere ve gençlere ilham kaynağı olacaklardır. Yüzyılı aşkın bir süredir bu topraklarda bıkmadan usanmadan üretime devam eden insanlarımızın hikayelerini etkinliğin ilk gecesinde kendi ağızlarından dinleme fırsatı bulacağız.

 

Gençlere gerek somut gerekse soyut üretimlerini sergileme, tanıtma ve toplumla paylaşma fırsatı veren proje kapsamında, gençler Lefkoşa’daki Gençlik Merkezi Birliği (Eski Kızılbaş Kilisesi) bahçesinde kurulacak stantlarda satış yapma ve performanslarını sergileme imkanı bulacaklar.

 

Gençlerin girişimcilik ve yaratıcılığını desteklemek, birbirlerinden haberdar olmalarını sağlamak ve işbirliği yapabilmeleri için zemin oluşturabilmek, toplumla bütünleşmelerine katkıda bulunmak ve üreten gençlerimizin görünürlüğünü artırmak proje kapsamında temel amaçlar olarak belirlenmiştir.

 

Etkinlik Gençlik Dairesi ve TİKA Lefkoşa Ofisi sponsorluğunda gerçekleştiriliyor

Paylaş

Önceki Haber

Mutluluk Sanatı: Pozitif Düşünme ve Öznel İyi Oluş Projesi başarıyla tamamlandı

Sonraki Haber

CB Esin Tatar siyasetimiz ile ilgili açıklamalarda bulundu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six + 19 =