30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUPASI YAPILIYOR

KKTC Kempo Savunma Sporları Fedrasyonu faaliyet programında yer alan 30 Ağustos zafer bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde 30 Ağustos Zafer bayramı kupası KKTC şampiyonası yapılıyor. Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde 29 Ağustos Pazar günü 10:00-15:00 saatleri arasında Gazimağusa Arena kapalı spor salonunda gereçekleştirilecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kupası KKTC şampiyonasına Güzelyurt Bulut Spor Derneği, Cypruss Bull Lions Spor Derneği, X bos Atletic Spor Derneği, Hilal Akademi Spor Derneği, Aziz Spor Derneği, Mağusa İhtisas Spor Derneği, Erdem Akademi Spor Derneği, Sezar Spor ve Aktiveler Derneği, İngenç Akademi Spor Derneği’nden oluşan 9 kulübün 88 sporcuları katılacak.

5 Branşta yarışmalar Yapılacak

Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinden gerçekleştirilecek olan 30 Ağustos Zafer bayramı kupası KKTC şampiyonasında Semi Kempo, Ful Kempo, Kempo Kata, Grappling Kempo, Self Defence Kempo branşları olamk üzere 5 baranşta yarışmalar yapılacak. 15 hakem, 1 doktor, 1 hemşire’nin görev yapacağı şampiyona sabah saat 08:00 de tartı ve doktor kontrolleri sonrasında müsabaklar başlayacak.

Türkiye Kempo Federasyondan Heyet Geliyor

Kempo Savunma Sporları Federasyonu ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinden gerçekleştirilecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kupası KKTC şampiyonasına Türkiye Kempo Savunma Sporları Federasyon başkanı Halis Avşar, Asbaşkan Yasin Urlu, Merkez Hakem Komitesi başkanı Hamit Durmaz da katılıyor.

Anlamlı Organizasyon

Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngeç, yıllık faaliyet programı içerisinde yer alan 30 Ağustos Zafer bayramı kupası KKTC şampiyonasına İskele’den 2, Gazimağusa’dan 2, Lefkoşa’dan 4, Güzelyurt’dan ise 1 olmak üzere toplamda 9 kulübün anlamlı organizasyona katılacağını belirtti. 30 Ağustos Zafer bayramı kupası KKTC şampiyonası Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu himayelerinden gerçekleştirileceğine vurgu yapan başkan Mehmet İngenç, KKTC Başbakanlık uyuşturucu ile mücadele komisyonu’na 30 Ağustos Zafer Bayramı Kupası etkinliğin düzenlenmesine yapmış oldukları katkılardan dolayı komisyon başkanı Hasan Karaokçu’ya ve üyelerine teşekkür etti.

Dünya Şampiyonası Antalya’da

Kempo Dünya Federasyonu (İKF) tarafından düzenlenecek olan Kempo Dünya şampiyonası Türkiye’de Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak. 25-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Kempo Dünya şampiyonası müsasbakalarında başarılı olan sporcular arasından KKTC Kempo teknik komite görevlileri tarafından dünya şampiyonası için Milli takım seçmeleride yapılacak.

Paylaş

Önceki Haber

Dr.Suat Günsel Lefkoşa Devlet ilk okulu aciliyor

Sonraki Haber

TENİS PERFORMANS TUR-3 ÜN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twelve − 5 =