KKTC Kırgızistan’da birinci

KKTC Taekwondo Federasyonu ikili temaslar çerçevesinde gittiği Kırgızistan’nın Bişkek şehrinde gerçekleştirilen dostluk turnuvasında birinci oldu.

Bişkek’te bulunan Gasprom Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda KKTC ekibi 81 puanla organizasyonda birinci olurken ev sahibi Kırgızistan ise 49 puan aldı.

Hyong bayanlar müsabakalarında Pınar Akarpınar ve Zeynep Keskin kategorilerinde birinci olurken Hande Erşahinoğlu ikinci oldu.

Hyong erkekler müsabakalarında Öskay Ramiz birinci olurken Kerim Karpuz ve Arda Aslan Öztürk ikinci oldu.

Karışık çiftler kategorilerinde ise Zeynep Keskin ve Arda AslanÖztürk, Haden Erşahin ve Öskay Ramiz, Ramadan Gökbilen ile de Pınar Akaerpınar kategorilerinde birinci oldular.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törende KKTC Taekwondo Federasyon başkanı Eyüp Zafer Gökbilen, Spor Genel Yönetim Kurulu başkanı Mete Topçu KKTC Bişkek Temsilcisi Mehmet Davulcu ve Kırgızistan Taekwondo Federasyonu yetkilileri tarafından verildi.

Paylaş

Önceki Haber

Yüz yüze eğitimde dikkat edilmesi gereken unsurlar

Sonraki Haber

KKTC vatandaşlarının ücretsiz giriş yapabileceği tüm Yakın Doğu Üniversitesi müzeleri, 14 Eylül Salı günü ziyarete açılacak

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + 18 =