BUGÜNE KADAR YAZILMIŞ EN KAPSAMLI TÜRKÇE VİSKİ KÜLTÜRÜ REHBERİ MELEKLERİN PAYI’NA GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS’DAN DÜNYANIN EN İYİSİ 2021 ÖDÜLÜ!

Altın Örümcek Yılın En İyi Bloğu ödülünün sahibi Dr. Burkay Adalığ’ın kaleme aldığı Meleklerin Payı, uzun yıllar sonra yazılan ilk Türkçe viski kitabı olmasının yanı sıra, bugüne kadar yazılmış en kapsamlı Türkçe viski kültürü rehberi olma özelliğini taşıyor. Epsilon logosuyla okurlarla buluşan Meleklerin Payı, yemek kitaplarının Oscar’ı olarak anılan ve uluslararası gastronomi dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Gourmand Cookbook Awards 2021’de, içecek kültürü kategorisinde Dünyanın En İyisi (Best in the World) unvanına hak kazandı.

 

Viski kültürü ve distile içkiler uzmanı Dr. Burkay Adalığ’ın, ödüllü bloğuyla aynı adı taşıyan kitabı Meleklerin Payı, geçtiğimiz yıl Epsilon tarafından yayımlandı. Yazarın sadece bir içkiyi değil, bir kültürü öğrenmek için çıktığı kişisel yolculuğunu anlattığı Meleklerin Payı, Adalığ’ın tutkusu ve bilgisiyle geniş kapsamlı bir Türkçe viski referans kitabı olarak gastronomi dünyasında önemli bir yer tutuyor.

 

Viskinin tarihini, üretimini ve nasıl değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Meleklerin Payı, kurulduğu 1995 yılından bu yana yeme-içme dünyasının prestijli kitap ödülleri olarak kabul gören Gourmand Cookbook Awards tarafından ödüllendirildi. 80 ülke ve bölgeden kitapların katıldığı yarışmada Meleklerin Payı, içecek kültürü kategorisinde Dünyanın En İyisi 2021 unvanını kazandı. Yarışmanın ödül töreni, kasım ayında Paris’te gerçekleşecek.

 

Dr. Burkay Adalığ’ın Meleklerin Payı adlı kitabı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

 

Bilgi için: epsilonyayinevi.com instagram.com/epsilonyayinevi facebook.com/EpsilonYayinevi twitter.com/epsilonYayinevi youtube.com/channel

Paylaş

Önceki Haber

İSTANBUL’UN ESKİ EĞLENCE HAYATINA  GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ “KENAN DOĞULU İLE ÖZEL BİR GECE”DE MİSAFİRLER,   KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA HER ZAMANKİNDEN   FARKLI BİR DENEYİM YAŞADI! 

Sonraki Haber

GDB Olağan Genel Kurulu 30 Eylül’de

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one + 2 =