KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ YARDIM BAŞVURU DUYURUSU

“Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü” kapsamında, 2021 yılında yapılacak maddi yardımlar için, her iki tarih de dahil olmak üzere, 1928 Ekim 2021 tarihleri arasında,müracaat kabul edilecektir. Müracaatlar mesai saatleri içerisinde; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 09.00-15.30 saatleri arasında ve Perşembe günleri de 09.00-17.00 saatleri arasında Kültür Dairesi’nde kabul edilecektir. 23/2016 Dernekler Yasası altında faaliyetlerini yürütmekte olup, ilk tescil tarihinden itibaren 2 yılını doldurmuş olan dernekler başvuruda bulunabileceklerdir.

Dernekler, en fazla iki proje ile 1 Haziran 2021 ve 28 Şubat2022 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri ve/veya gerçekleştirmeyiplanladıkları proje ve etkinlikler için başvurabileceklerdir. Ancak Dernekler, iki yurt dışı projesi ile başvuramayacak ve değerlendirmeler yapılırken yurt içinde gerçekleştirilecek projelere öncelik verilecektir.

Halk dansları konusunda proje sunacak derneklerin Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu’na üye olmaları koşulu aranmakta olup katılmayı planladıkları festivallerin katılım ücreti olmaması gerekmektedir.

Geçmiş projelerini ve evraklarını tamamlamayan Dernekler başvuruda bulunamayacak ve bu Derneklerin geçmiş projelerini kapatmak için getirecekleri evraklar başvuru süreci içerisinde kabul edilmeyecektir.

Başvuru Rehberi, Başvuru Formu ve Proje Kabul Formu Kültür Dairesi’nin kulturdairesi@yahoo.com adresinden eposta yoluyla ve Daire’den temin edilebilir.

Bilgi için :

        Tel: 22 75 456 / 22 87 749 (dahili 120-111)

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

Sınıfların dijital eğitim araçları ile donatılması ve akıllı tahta kullanılıyor olması, dijital pedagojinin uyguladığı anlamına gelmiyor!

Sonraki Haber

AMAZON’UN KURUCUSU JEFF BEZOS’TAN EFSANEVİ BİR ŞİRKET OLMAK İÇİN 14 TEMEL PRENSİP, JEFF BEZOS: AMAZON HİSSEDARLARINA MEKTUPLAR KİTABINDA!

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + 8 =