Kempo Milli Takımı Antalya Yolcusu

Kempo Savunma Sporları Federasyonu Milli takımı Antalya’da gerçekleştirilecek olan 27.İKF (Kempo Federasyonu) Kempo dünya şampiyonasına katılıyor. 25-31 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına katılacak olan Kempo milli takım dünya şampiyonası için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Kempo Milli Takım Kafilesi

Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından açıklanan Kempo milli takım kadrosunda

Ekim Özgüvenli, Mustafa Bürüncük, Umar Abdulaziz, Can Uğuroğlu, Tarık Yayar, Mertsan Çakırlı, Büşra Turan, antrenör Cuma Öztürk, hakem Vedat Yayar’dan oluşan 7 sporcu, 1 antrenör, 1 hakem, 2 idareci yer alıyor. Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç’in kafile başkanlığındaki Kempo Milli takım kafilesi Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına yaklaşık 90 ülkeden 320 sporcu katılacak.

Resmi Olarak İlk Kez Katılıyor

21-27 Ekim2019 tarihleri arasında Kempo milli takım Portekiz’in Lizbon şehrinde düzelenen Avrupa Şampiyonası katılmasının ardından, Haziran 2020 yılında kurulan Kempo Savunma Sporları Federasyonu milli takım ilk kez resmi olarak 18-23 Ağustos tarihleri arasında Ukrayna’nın Kyıv şehrinde gerçekleştirilen Combat Jiu-Jitsu dünya şampiyonasına katılan Kempo milli takım bu kez de Türkiye’nin Antalya şehrinde düzelenecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına resmi olarak ilk kez katılıyor. Türkiye’nin Antalya şehrinde gerçekleştirilecek olan 27.İKF Kempo dünya şampiyonasına ilk kez katılacak olan Kempo milli takım hız kesmeden çalışmalarını sürdüryor. Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngenç İskele Dr.Fazıl Küçük Spor Salonunda yapılan antrenmanı ziyaret ederek milli takımın çalışmalarını yerinde inceleyerek tüm sporculara başarılar diledi. Kempo Savunma Sporları Federasyonu başkanı Mehmet İngeç, ülke olarak ilk kez katılacakları 27.İKF Kempo dünya şampiyonasında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerini belirterek, yaklaşık 90 ülkeden 320 sporcu katılacağı dünya şampiyonasından başarılı sonuçlarla dönmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Paylaş

Önceki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarına Yönelik Kurs Başlatıyor…

Sonraki Haber

www.mhajans.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × two =