Yakın Doğu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlarına Yönelik Kurs Başlatıyor…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumu” olarak yetkilendirilen ve belgelendirilen Yakın Doğu Üniversitesi, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) uzmanlarına yönelik “İSG Eğiticinin Eğitimi Kursu” başlatıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü tarafından verilecek “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğiticinin Eğitimi Kursu” 1-17 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplamda 40 saat sürecek eğitimlere son başvuru tarihi ise 27 Ekim 2021 Çarşamba günü mesai bitimi sona erecek.

Düzenlenecek kursla, İSG Uzmanlarının eğitim becerilerini geliştirmek ve onların görev yaptıkları işletmelerde çalışanların İSG eğitimlerini en iyi şekilde yürütebilmelerine yardımcı olmak hedefleniyor. Program boyunca iş sağlığı ve güvenliği örnekleri ve özelde kurs katılımcılarının çalıştıkları iş yerlerinde ihtiyaca göre düzenlenecek örnekler üzerinde çalışılacak. İnteraktif yöntemlerin kullanılacağı kursta, beceriler için iş sağlığı ve güvenliğine yönelik uygulama rehberleri de oluşturulacak.

İş Sağlığı ve Güvenliği programları ile ilgili kayıt, başvuru ve detaylı bilgiye, + 90 (392) 223 64 64 – 5611 ve + 90 (392) 223 20 00 – 5611 no’lu telefonlardan veya yabem@neu.edu.tr adresine mail gönderilerek ulaşılabiliyor. Online başvurular ise yabem.neu.edu.tr adresi üzerinden yapılabiliyor.

Dört Temel Konuda Eğitimler Veriliyor…

Yakın Doğu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü tarafından düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri kapsamında “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”, “Genel İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi”, “İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi”, “Sertifika Yenileme İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” olmak üzere dört temel konuda eğitimler veriliyor.

Aziz Gürpınar: “Nitelikli bir eğitim için eğiticilerin de yetkinliklerini sürekli geliştirmeleri gerekiyor…”

İş sağlığı ve güvenliği alanında nitelikli elemanların yetiştirilmesi ve bu elemanların iş yerlerinde hizmet vermesini sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri düzenlediklerini ifade eden Yakın Doğu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Program

Yöneticisi Aziz Gürpınar, nitelikli bir eğitim için eğiticilerin yetkinliklerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Eğitici eğitiminin, eğitmenlerin etkili bir eğitim verebilmesi için ihtiyaç duydukları becerileri kazanmasına yardımcı olduğunu belirten Gürpınar, “İş yerinde iş sağlığı ve güvenliğine dair değerli bir kültür oluşmasını sağlamaya aracı olan iş sağlığı ve güvenliği eğiticilerinin de eğitmenlik becerilerini etkin şekilde kullanarak tüm eğitim süreçlerini yürütebilir hale gelmeleri önem taşıyor” diye konuştu.

Paylaş

Önceki Haber

UKÜ’de kerpiç yapılaşmanın önemi irdelendi

Sonraki Haber

Kempo Milli Takımı Antalya Yolcusu

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × 4 =