Canev Dinçer, “Unutulmayanlardan Kıbrıs Havaları” isimli kitabını Cumhurbaşkanı Tatar’a takdim etti  

CUMHURBAŞKANI TATAR: “KÜLTÜR VE GELENEKLERİMİZİN, VAROLUŞ MÜCADELEMİZİN, İRADEMİZİN VE VATAN SEVGİSİNİN İFADE EDİLDİĞİ ESERLER ÇOK DEĞERLİ”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte öğretmen ve yazar Canev Dinçer’i kabul etti.

Canev Dinçer kabulde, “Unutulmayanlardan Kıbrıs Havaları” isimli kitabını Cumhurbaşkanı Tatar’a takdim etti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabuldeki konuşmasında, çok değerli bir öğretmen olarak Canev Dinçer’in eğitime yaptığı önemli katkılara vurgu yaparak, Kıbrıs Türk halkının yetiştirilmesinde internetin olmadığı dönemlerde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi.

Geçmiş zamanlarda vatan ve millet sevgisini aktaranların değerli öğretmenler olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının kültür ve geleneklerinin, varoluş mücadelemizin, ortaya konulan irade ve vatan sevgisinin ifade edildiği böyle bir eseri takdir ettiğini ifade ederek, Dinçer’i tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Paylaş

Önceki Haber

EMRE KINAY’IN YENİ OYUNU “IRGAT”, PRÖMİYERİNİ 25 EKİM’DE 25. İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİYOR!

Sonraki Haber

“Güzel Sanatlar Mayıs Sergisi” ve Kazak sanatçı Bagdat Sarsenbiyev’in “İthaf” isimli kişisel seramik heykel sergisi, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonunda açıldı

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − five =