Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu personeliyle bir araya geldi: Yeni iletişim stratejileri ve Cumhurbaşkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar ele alındı

Cumhurbaşkanı  görevine seçilmesinin birinci yıldönümü münasebetiyle gerçekleşen görüşmeler çerçevesinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bugün Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanı Aydın Akkurt, Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Muslu Akgüney ve Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’nda çalışan Cumhurbaşkanlığı personeliyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Gerçekleşen görüşmede, yeni iletişim stratejileri, Cumhurbaşkanlığı resmi iletişim kanallarının kamu yararına nasıl daha aktif ve hızlı kullanılabileceği gibi konularla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Tatar, Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’nda çalışan Cumhurbaşkanlığı personelinin görevini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da layığı ile yerine getireceğine duyduğu inancı ifade ederek, tüm personele başarılar diledi.

Paylaş

Önceki Haber

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı eski Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Kıbrıs TV’de Her Şey Masada programına katılarak Halil Esendağlı’nın sorularını yanıtladı.

Sonraki Haber

3. Uluslararası Türk Sanat Müziği Korolar Festivali MARDİN…!

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 + nineteen =