İZLE-TARTIŞ’TA 1900 EFSANESİ İZLENECEK

İzle-Tartış’ ta kış sezonu başlıyor.

Pandemi koşullarına uygun hazırlanan iç mekanımızda müziğin ruha dokunuş hikayesini izliyoruz; 1900 Efsanesi.

Hayatı çalıştığı transatlantikte geçen Danny Boodman, bir gece kimin tarafından bırakıldığı belli olmayan bir kutu bulur. Kutunun içerisindeki şey ise şaşkınlığını bin kat daha artırır. Kutunun içerisindeki şey yeni doğmuş bir bebekten başkası değildir. Çaresizce bebeği odasına götüren Boodman, bebeğe karşı büyük bir bağlılık geliştirir. Ona Novecento ismini verecek ve son nefesine dek odasında tek başına büyütecektir. Novecento ise babası Boodman bir kaza sonrası hayatını kaybedene dek bu mabetten çıkmayacaktır. Bir gün odasında çalmaya başladığı piyano, tüm gemiyi şaşkınlığa sürükleyecek, yakın zamanda herkesi kendine hayran bırakacaktır.

Zaman zaman eğlenceli, zaman zaman hüzünlü anlar yaşatmayı başaran bu masalsı filmi birlikte izlemek isteyen herkesi, 6 Kasım Cumartesi akşamı 19:00’da Kızılbaş’taki lokalimize bekleriz. Maskenizi almayı unutmayın.

Paylaş

Önceki Haber

Yakın Doğu Üniversitesi’nin düzenlediği, 22 ülke ve 49 üniversiteden, aralarında Nobel Ödüllü isimlerin de yer aldığı, 99 davetli konuşmacının bir araya geleceği 5. Uluslararası Doğal Kaynaklar ve Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Konferansı başlıyor

Sonraki Haber

“İklim Değişikliği Değil, Sistem Değişikliği!”

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − 10 =