İEZB BAŞKANI KIRMIZI 15 KASIM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

 

“CUMHURİYETİMİZİN DEVAMLILIĞI ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİN İZİNDE OLMAYA BAĞLIDIR”

İskele Esnaf ve Zanaatkârlar Birliği Başkanı Serkan Kırmızı, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramını, yayınladığı bir mesajla kutladı. Tüm halkın bayramını kutlayan İEZB Başkanı Kırmızı, “KKTC’nin devamlılığı; Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde olmaya bağladır” dedi.

 

KKTC’nin daha yaşanabilir bir ülke olması için çok çalışıp, üretmek zorundayız diyen Kırmızı, mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bağımsız, özgür, demokrasi içinde insanca yaşama imkânlarının sürekliliği, öncelikle milletin birlik ve beraberliğine ve tabii ki Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde olmaya bağlıdır. Bu sene 38. kuruluş yılı olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin daha yaşanabilir bir ülke olması için önümüzdeki süreçlerde hem ekonomik açıdan güçlenmeli hem de çok çalışıp üretim yapmalıyız. Gerek teknolojik olarak dünya standartlarını yakalamak gerekse dışa bağımlı kalmayacak şekilde üretim yapmayı en öncelikli politikalar arasına almak zorundayız. Toplum olarak artık birbirimizi eleştirmeyi, yıpratmayı ve bireysel hareket etmeyi bir kenara koyup hızla birlik ve beraberlik içinde, birbirimize destek olmalıyız.

Hep beraber üretmeye başlamamız lazım. Her alanda üretim komiteleri ve takımları oluşturup hızla birbirini destekleyici, yardımcı ve yol gösterici ama en önemlisi ülke olarak ürettiklerimize sahip çıkmalıyız. Ülkemizi hep beraber kalkındırmak en öncelikli görevimiz olmalıdır. Ülkemizi çağdaş, modern ve ekonomik olarak güçlü bir yapıya kavuşturmak için çok çalışmalıyız hem de çok.”

 

İEZB Başkanı Serkan Kırmızı, mesajını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözüyle noktaladı. “Uygarlık yolunda başarı yenileşmeye bağlıdır. Sosyal hayatta, iktisadi hayatta, ilim ve fen sahasında başarılı olmak için yegâne gelişme ve ilerleme yolu budur”

Paylaş

Önceki Haber

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi’nin kişisel ve karma sergilerden oluşan 21 eşsiz sergisi, ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor

Sonraki Haber

DOÇ. DR. H. OZAN GÜLCAN, ALZHEİMER HASTALIĞININ TEDAVİSİNE YÖNELİK CİHAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİNE SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × 2 =