İmamoğlu Galatya da idi

İmamoğlu Mehmetçik’te                                                                   23.11.2021

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Mehmetçik Balanokko Meydanında vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun isteği ve talimatı doğrultusunda Kıbrıs’taki yerel yönetimler ile iyi ve kalıcı işbirliğine girme kararı aldıklarını ve bu karar neticesinde söz konusu ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi.

 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk olarak, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek görüştü.

Başkan Sadıkoğlu, İmamoğlu’nu kabulünde yaptığı konuşmada belediye hakkında bilgi vererek İskele bölgesinde yeşili, doğayı ve denizi koruyarak gelişmeye çalıştıklarını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Kıbrıs’taki yerel yönetimlerle güzel bir işbirliği ve dayanışma oluşturarak neleri yapabileceklerini ortaya koymak için söz konusu ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade ederek KKTC’nin çok iyi şeylere layık olduğunu bildiğini ve bunun için de elinden gelen katkıyı yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Güçlü yerel yönetimler oluşturmanın önemine değinen İmamoğlu, İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu’nu güzel işlere imza atma adına işbirliğine davet etti.

Başkan İmamoğlu daha sonra da Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’yi ziyaret ederek Balalanokko meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

İmamoğlu ziyarette yaptığı konuşmada CHP Genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun isteği ve talimatı doğrultusunda Kıbrıs’taki yerel yönetimler ile iyi ve kalıcı işbirliğine girme kararı aldıklarını ve bu karar neticesinde söz konusu ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi.

Kıbrıs’ı çok sevdiğini ve kendisi için özel bir yere sahip olduğunu anlatan İmamoğlu, ülkedeki belediyeler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

İmamoğlu, kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın anıt mezar, müze ve çevresini kapsayacak projeyi yapmaya hazır ve talip olduklarını ifade ederek, bunun için gereken yasal mevzuatın en kısa sürede çözüme ulaştırılmasını temenni etti.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli de belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, siyasi iktidarsızlığın belediyelerin işleyişini olumsuz etkilediğini belirtti.

Konuşmaların ardından İmamoğlu, karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi.

Başkan İmamoğlu ziyareti çerçevesinde son olarak da Balalanokko meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İmamoğlu, İskele ve Mehmetçik’te

İmamoğlu, İskele ve Mehmetçik Belediye başkanlarını ziyaret ederek bir süre görüştü.

ki

Paylaş

Önceki Haber

Gazimağusa Devlet Hastanesi Atatürk Büstü Açılış Töreni

Sonraki Haber

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU İSKELE’DEYDİ

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + seven =