ARTER’DE 13 ve 27 ARALIK’TA, SERGİ REHBERLERİYLE ÇEVRİMİÇİ BULUŞMALAR

 

Arter’in, katılımcılarını sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik eden rehberli turları, 13 ve 27 Aralık Pazartesi günleri saat 19:00da gerçekleşecek. Güncel sergiler etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turlarda, farklı temalar etrafında bir araya getirilen eser seçkileri katılımcıların yorumuna açılıyor. Sınırlı sayıda katılımcıyla, ücretsiz olarak gerçekleştirilen turlara katılmak için turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak yeterli.

Arter’de, Dinleyen Gözler İçin, Yağmur Ormanı V (varyasyon 3),[ELEKTROİZOLASYON]: Bilinmeyen Parametre Kayıt-Dışı, Opus II – Fantasia, Tedbir ve Candeğer Furtun sergileri devam ediyor. Ziyaretçilerini gerekli sağlık önlemleriyle ağırlamaya devam eden Arter’in, herkesin yaratıcı sürecin parçası olabileceği bir ortamı mümkün kılmayı amaçlayan Öğrenme Programı kapsamındadüzenlediği çevrimiçi etkinlikler de sürüyor.

Arter’in güncel sergileri etrafında şekillenen çevrimiçi rehberli turlar, katılımcılarını sanat etrafında düşünmeye ve yapıtları kendi hayat deneyimleriyle ilişkilendirerek yorumlamaya teşvik ediyor. Ekranlar aracılığıyla buluşulan bu turlarda, Arter’in sergi rehberleri her etkinlikte farklı temalar etrafında bir araya getirdikleri eser seçkilerini katılımcıların yorumuna açıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen çevrimiçi rehberli turlar 13 ve 27 Aralık 2021 Pazartesigünleri 19:0020:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Diyalog ve tartışmaya daha fazla zaman tanımak amacıyla sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenen çevrimiçi turlara katılmak için etkinlik tarihinden önce turlar@arter.org.tr adresine e-posta göndererekkayıt yaptırmak gerekiyor.

Arter’in fiziksel ortamda düzenlenen turları ise Pazartesi hariç her gün, 13:00 ve15:00 saatlerinde gerekli mesafe kurallarıyla devam ediyor.

Arter’in güncel programlarına ilişkin detaylı bilgilere www.arter.org.tr adresinden erişilebiliyor. Arter Pazartesi hariç her gün açık. Kurumsal Sponsor Tüpraş’ın değerli desteğiyle, tüm sergilere giriş 24 yaş altı izleyiciler için her gün; Perşembe günleri ise her yaştan izleyici için ücretsiz. Arter Beraber üyeleri ise sergileri yıl boyunca ücretsiz ziyaret etmenin yanı sıra farklı ayrıcalıklardan faydalanıyor. Arter binasının Kütüphane, Kitabevi, Bistro by Divan, arka bahçe alanlarına ve Galeri 0’da yer alan sergiye giriş için bilet gerekmiyor. Ulaşım Sponsorları Ford Otosan ve Otokar’ın desteği sayesinde Taksim’den ve Tepebaşı’ndan ücretsiz servis araçlarıyla Arter’e ulaşılabiliyor.

Bilgi için:arter.org.tr

Adres:Irmak Cad. No: 13 Dolapdere Beyoğlu 34435 İstanbul

Tel:0212 708 58 00

Nispetiye Cad. Peker Sok. Esen Apt. No:32/B K:1 D:6 Levent – İstanbul Tel: 0 212 281 12 00 Faks: 0 212 282 49 24

www.bkziletisim.com

Paylaş

Önceki Haber

Duru Tiyatro’nun yeni oyunu “Irgat”ta Emre Kınay, yüreğinde iyilik ve insanlığa olan inancıyla kendini büyükşehirde bulan Irgat’ın kötülük karşısında yaşadığı dönüşümü bazen hüzünlü bazen de gülümseten bir anlatımla sahneye taşıyor. Türkiye’de geçen ve bu toprakların hiç de yabancı olmadığı, yürek burkan bir hikâyeyi Shakespeare’in cümleleriyle anlatan “Irgat”, 17 Aralık’ta Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde sahnelenecek.

Sonraki Haber

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 58. yıl dönümü münasebetiyle Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret etti

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − thirteen =