Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Günkut Ajans direktörleri Bülent Günkut, Mehmet Günkut ve 34. Miss Kuzey Kıbrıs 2021 yarışmasında dereceye giren güzelleri kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada Günkut Ajans direktörleri ile yıllardan beri yapılan çeşitli etkinliklerde bir arada bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ülkemizde yıllardan beri düzenlenen güzellik yarışmalarının, KKTC’nin tanınmasında da etkili olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, kraliçesini kendi seçen, güzellik yarışmasını kendi düzenleyen bir toplum olarak gençlerimizin ve ülkemizin buna layık olduğunu dile getirdi. Yarışmanın kamp süresinde gençler arasında başlayan dostluğun, kardeşliğin ve dayanışmanın sürdüğü, hep beraber büyük bir cesaretle ülkemizi tanıtmak amacıyla uluslararası organizasyonlara katılmanın da önemli olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, dereceye giren güzellere başarılar dileyerek Bülent Günkut ve Mehmet Günkut’a yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Paylaş

Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Karpaz’da 4 köpeğin ağaca asılarak vahşice katledilmesine yönelik açıklama yaptı: “İnfial yaratan bu olayın faillerinin polisimiz tarafından ivedilikle belirlenip, yargı önüne çıkarılacağına inancım tamdır”

Sonraki Haber

Duru Tiyatro’nun yeni oyunu “Irgat”ta Emre Kınay, yüreğinde iyilik ve insanlığa olan inancıyla kendini büyükşehirde bulan Irgat’ın kötülük karşısında yaşadığı dönüşümü bazen hüzünlü bazen de gülümseten bir anlatımla sahneye taşıyor. Türkiye’de geçen ve bu toprakların hiç de yabancı olmadığı, yürek burkan bir hikâyeyi Shakespeare’in cümleleriyle anlatan “Irgat”, 17 Aralık’ta Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi’nde sahnelenecek.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 − one =