“BİZİM SEVDAMIZ, SİZİN DE SEVDANIZ OLSUN”

İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI KALPLERLE DONATILDI

SADIKOĞLU: “BİZİM SEVDAMIZ, SİZİN DE SEVDANIZ OLSUN”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun söylemi üzerine İskele ile özdeşleşen ‘Sevdamız İskele’ sloganı özellikle 14 Şubat’ta daha da bir anlam kazandı. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bulunan Gönül Salıncağının etrafı kalplerle donatıldı.

İskele Belediyesi İmar Birimi İç mimarları tarafından tasarlanan ve İskele Belediyesi Demirci Atölyesi tarafından yapılan kalpler Elektrik Birimi tarafından ışıklandırıldı. Özellikle güneşin batmasının ardından ışıklandırılmasıyla görsel bir şölene dönüşen kalpler, sevdalılar için 14 Şubat Sevgililer Gününü daha da anlamlaştıracak ve ölümsüzleştirecek. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da sevgisini yüreğinde hisseden, eşine, evladına, vatanına ve milletine aşık olan herkesin Sevgililer Günü’nü kutladı.

 

SEVDAMIZ İSKELE’DE, SEVDANIZA ORTAK OLUYOR, SEVDANIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYORUZ

Her gün çok sayıda kişinin ziyaret ettiği İskele Belediyesi Halk Plajı’na kurulan deniz manzaralı gönül salıncağı ve dün akşam itibari ile ışıklandırılan kalpler, İskele Belediyesi Halk Plajı’na gelen sevdalıların sevgisini ölümsüzleştirmeye hem vesile olacak hem de 14 Şubat Sevgililer Günü için bir farklı bir alternatif.

 

SADIKOĞLU: “BİZİM SEVDAMIZ, SİZİN DE SEVDANIZ OLSUN”

İskele Belediyesi, Sadece KKTC’nin değil, dünyanın gözdesi, KKTC’nin yükselen değeri olan İskele’de, İskele Belediyesi Halk Plajı’nın farkındalığını artırmaya devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da FORBES dergisi tarafından dünyanın en iyi sahili seçilen İskele’de, İskele Belediyesi Halk Plajı’na 14 Şubat Sevgililer Günü için bir özel dokunuş daha yaptıklarını söyledi. Sevgisini yüreğinde hisseden, eşine, evladına, vatanına ve milletine aşık olan herkesin Sevgililer Günü’nü kutlayan Başkan Sadıkoğlu, yılın 4 mevsimi çok sayıda turisti ağırlayan Halk Plajı’nın, gönül salıncağının ardından yerleştirilen ışıklı kalplerle daha da renklendiğini ifade etti, denize karşı kurulan salıncak ve kalplerle  ‘Sevdamız İskele’ sloganının İskele’yle daha da bütünleştiğini belirterek “bizim sevdamız sizin de sevdamız olsun” sözünün altını bir kez daha çizdi.

 

 

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ’NDEN DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ YAZISI

Sonraki Haber

“Ataerkil Toplumda Kadın Olmak”

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − three =