DAÜ 24. BAHAR DÖNEMİ ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLADI

18 Şubat 2022

DAÜ 24. BAHAR DÖNEMİ ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLADI

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2021 – 2022 Akademik Yıl Bahar Dönemi 24. Oryantasyon Günleri, Kuzey Kıbrıs Turkcell iletişim sponsorluğunda, 14 Şubat 2022 Pazartesi günü başladı.

 

Her yıl DAÜ ailesine katılan yeni öğrencilere yönelik düzenlenen Oryantasyon Günleri 31 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek. Oryantasyon Günleri DAÜ’ye yeni başlayan öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor.

 

Pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenmekte olan Oryantasyon Günleri kapsamında, yeni gelen öğrenciler Ercan Havalimanı’nda karşılanıp DAÜ yurtlarına yerleştiriliyor. DAÜ’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) adaptasyonlarını kolaylaştırmak adına öğrenciler ve aileleri için DAÜ 2 yurdunda, Uluslararası Öğrenci Aktivite ve Öğrenci Cemiyetleri Birimi’nin danışma masası,  özel yurtların stantları, DAÜ Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin (PDRAM)  standı kurulmuştur.

 

 

 

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ MOCK-UP EĞİTİMİ’Nİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Sonraki Haber

HALK VAKFI YAŞLI BAKIM EVİ KTİMB’YE TESLİM EDİLİYOR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 1 =