DAÜ Öğretim Görevlisinden Uluslararası Başarı

 

DAÜ Öğretim Görevlisinden Uluslararası Başarı

Uluslararası Sinema Sempozyumu Fotoğraf Seçkisinde yer alan 22 sanatçının 50 eseri, Uluslararası Dijital Katalog olarak yayımlandı

DAÜ, Sanat Beşeri ve Sosyal Bilimler Bölümü Öğretim Görevlisi Mert Yusuf Özlük’ün de aralarında yer aldığı 22 Sanatçının 50 Eseri Uluslararası Dijital Katalog olarak yayımlanmaya değer bulundu.

Ondan fazla ülkeden 22 fotoğrafçının; Türk dünyası ülkelerinin kültür, göç, insan, yaşayış ve aile kavramları üzerine 50 eserini bir araya getiren katalog; ISBN: 978-605-9415-67-5 numarası ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı tarafından da kayıt altına alındı.

22 sanatçıdan 50 eserinin yer aldığı katalogda, Türkiye, KKTC, Azerbaycan, Türkmenistan ve diğer Türk Cumhuriyetlerinden 22 sanatçının 50 eseri yer alıyor. Katalogda, Adem Cihan, Berrin Bayraktaroğlu, Cavid Mehdiyev, Deniz Çeliker, Emin Alizadeh, Erkan Tabakoğlu, Eren Görgülü, Fahri Tarhan, Hacı Murat Terzi, Hasan Yelken, İsmail Birlik, Mehmet Gökyiğit, Mert Yusuf Özlük, Mirze Huseynov, Makalov Roman, Murat Çeliker, Nurlan Melikzade, Qulyeva Suada, Tural Memmedov, Turan Nazirov, Uğur Aydın, Yusif Qasımlı gibi isimler yer alıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Araştırmaları Merkezi girişimiyle yayınlanan dijital kataloğa https://usc2021.neu.edu.tr/dijital-sergi/ adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ’DEN DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİNE HOŞ GELDİNİZ ETKİNLİĞİ

Sonraki Haber

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, Dünya Down Sendrom Farkındalık Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven + 16 =