Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kuriş’i kabul etti.

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kuriş’i kabul etti.

Kurişe, Akdeniz Barış Parkuru Organizatörü Yüsel İskenderoğlu eşlik ederken, kabulde Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’da yer aldı.

Ziyarette konuşan Hacettepe Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kuriş, 3 yıldır yaptıkları Açık Su Yüzme organizasyonunu bu yıl yine yapacaklarını 90 km’den oluşacak olan parkurun Girne – Anamur arasında olacağını belirtti. Her yıl 1 Eylül Dünya Barış gününde yaptıkları organizasyonu bu yıl yine yapacaklarını ve 2 takım halinde organizasyonda yer alacaklarını belirten Kuriş, KKTC’den 3 yıldır almakta oldukları desteği bu yıl yine beklediklerini ifade etti.

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu ise kabulde yaptığı konuşmada organizasyonun geleneksel hale gelmesini belirterek, geçmiş yıllarda verilen desteğin bu yılda verileceğini ifade etti. Organizasyonun anlamlı bir günde yapılacağına da dikkat çeken Sucuoğlu, kazasız – belasız bir organizasyon olmasını temenni ettiğini aktararak katılacak olan sporculara başarı diledi.

Paylaş

Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çocuk Hakları Çalıştayı’na katıldı:

Sonraki Haber

Çocuk Hakları Çalıştayı başladı Sibel Tatar: “Tüm çocuklarımızın ırk, dil, din ve konum gözetilmeksizin eşit haklardan faydalanması en büyük amacımızdır”

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

six − six =