YARKÖY PAMUKKALE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

YARKÖY PAMUKKALE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NDEN ANLAMLI ZİYARET

ADINA HAZIRLADIKLARI 10 NUMARALI FORMAYI BAŞKAN SADIKOĞLU’NA HEDİYE ETTİLER

SADIKOĞLU:  “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Spora ve sporcuya ayrıca önem veren İskele Belediyesi, İskele’de yaşayan gençlerin sportif faaliyetlerde bulunmasına imkân tanıyan spor kulüplerine maddi ve manevi katkıda bulunmaya devam ediyor.  Çocukların ve gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak, sporla iç içe olması için uğraş veren bölgemiz spor kulüplerinden Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü de dün (18 Nisan) ziyaret ettikleri İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na; kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

10 NUMARALI FORMAYI BAŞKAN SADIKOĞLU’NA TAKDİM ETTİLER

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na kayıtlı bölgemiz takımlarından Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü, sportif faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle bölge gençlerimizin sporla uğraşmasına olanak tanıyan kulüp, bölge halkından da takdir topluyor. İskele Belediyesi de diğer spor kulüplerine olduğu gibi Yarköy PGSK’ya da desteğini sürdürüyor. Kulüp Başkanı Muharrem Yamuk da yapılan bu katkılardan dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. Başkan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Yamuk, Başkan Sadıkoğlu’na adını taşıyan 10 numaralı Yarköy PGSK formasını da takdim etti. Yarköy PGSK Başkanı Muharrem Yamuk’a ziyaretinde kulüp yöneticisi Mevlüt Adem’in yanı sıra kendisi de Yarköylü olan İskele Belediyesi Meclis Üyesi Çağlar Karadağ eşlik etti.

 

SADIKOĞLU:  “SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

İskele ve köylerinde aktif olarak faaliyet gösteren spor kulüpleri ile sürekli iletişim halinde olan İskele Belediyesi, özellikle gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak durması için sportif faaliyetlerde bulunan kulüplerle ve sporcularla da yakından ilgileniyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kendisini ziyaret eden Yarköy PGSK Başkanı Muharrem Yamuk’a teşekkür etti, adına hazırlanan formadan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İskele Belediyesi olarak spor kulüplerine maddi ve manevi katkılarının süreceğini belirten Başkan Sadıkoğlu, Yarköy PGSK’ya başarılar diledi.

 

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ TURİZM FAKÜLTESİ  DOKTORA  ÖĞRENCİSİNDEN EN İYİ BİLDİRİ VE MANSİYON ÖDÜLÜ

Sonraki Haber

DAÜ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ PROFESYONELLERE YÖNELİK EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + fifteen =