DAÜ’DE TOPLU İŞ SÖZLEMESİ’NE EK PROTOKOL İMZALANDI

17 Mayıs 2022

DAÜ’DE TOPLU İŞ SÖZLEMESİ’NE EK PROTOKOL İMZALANDI

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ve DAÜ Personel Sendikası (PER-SEN) arasında 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü, saat 10:00’da DAÜ VYK Toplantı Odası’nda 10 Mart 2021 tarihli Toplu İş Sözleşmesi’ne ek protokol imzalandı.

 

Protokol DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu (VYK) Başkanı Dr. Erdal Özcenk ve DAÜ PER-SEN Başkanı Erdal Altun tarafından imzalandı. Söz konusu protokol ile DAÜ Döner Sermaye Hizmetleri kapsamında uzun yıllardır hizmet vermekte olan personele ekonomik krizin yaşandığı bu dönemde destek olmak adına ek ödenek sağlanması amaçlanıyor.

 

Protokol imza töreni öncesi yapılan açıklamalarda DAÜ PER-SEN Başkanı Erdal Altun, bu zor dönemde elini taşın altına koyarak çalışan Döner Sermaye Personeli’nin maaşlarına yapılan ek ödeneği olumlu karşıladıklarını kaydederek, DAÜ VYK’ya ve yönetime çalışanlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. DAÜ VYK Başkanı Dr. Erdal Özcenk ise açıklamasında VYK olarak çalışanların sorunlarına duyarlı yaklaşmaya özen gösteren bir yönetim anlayışı içerisinde olduklarını vurguladı. DAÜ’nün mali olarak sürdürülebilir bir yapıya sahip olmasının önemine de değinen Dr. Özcenk, mutlu çalışanların daha yüksek performans gösterdiklerini ve bu düzenleme ile Döner Sermaye Personeli arasındaki şartların iyileştirildiğini ifade etti. Ayrıca Dr. Özcenk, imzalanan protokolün tüm paydaşlara hayırlı olması dileğinde bulundu. İmza töreninde DAÜ VYK Üyeleri Halil İ. Orun, Ersun Kutup ve DAÜ PER-SEN Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

 

 

 

Paylaş

Önceki Haber

DAÜ ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR

Sonraki Haber

Mayıs 2022 DAÜ 25. BAHAR FESTİVALİ 18 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 − 1 =