DAÜ şenliklerinin finalinde Haluk Levent vardı

22 Mayıs 2022

DAÜ 25. BAHAR FESTİVALİ MUHTEŞEM HALUK LEVENT KONSERİYLE SONA ERDİ

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 25. Bahar Festivali, 21 Mayıs 2022 Cumartesi gecesi, saat 22:00’de, DAÜ Yasin Düşüner Stadyumu’nda gerçekleşen muhteşem Haluk Levent konseri ile sona erdi. Konsere öğrencilerin ve halkın ilgisi büyük oldu. Adanın dört bir yanından konseri izlemeye gelen misafirler, stadyumu tamamen doldurdu. Ünlü sanatçı Haluk Levent, sevilen şarkılarını seslendirirken zaman zaman sahneden inerek kalabalığın arasına karıştı, seyircilerin yoğun tezahüratı üzerine pek çok şarkısını yeniden söyledi. Haluk Levent, seyirciler ile anılarını paylaşmayı, şakalaşmayı ve onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Muhteşem konser sonrasında DAÜ Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz İşçioğlu tarafından Haluk Levent ve ekibine teşekkür plaketi ile çiçek takdiminde bulunuldu.

 

Color Fest

DAÜ 25. Bahar Festivali, dördüncü gününde de birbirinden renkli etkinliklere sahne oldu. Dünyanın en renkli festivali olarak bilinen “Color Fest”, saat 11:00’de, DAÜ Golf Sahası’nda gerçekleştirildi. Söz konusu etkinlik ile öğrenciler DJ’ler eşliğinde müziğin ve renklerin bütünleştiği rüya gibi bir atmosferde gönüllerince eğlendi.

 

Saat 11:30’da, Özay Oral Kütüphanesi’nde, DAÜ Kültürel Miras ve Arkeoloji Kulübü’nün “Kültür, Sanat ve Fotoğraf Sergisi” yer aldı.

 

Neydi Olacağı ile Söyleşi

Neydi Olacağı platformunun yapımcısı Mehmet Ekin Vaiz ve Neydi Olacağı Ekibi, saat 12:30’da, Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşide DAÜ’lülerle bir araya geldi. Söyleşi sonunda katılımcılarla selfie çekildi. Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından Neydi Olacağı ekibine teşekkür plaketi takdiminde bulunuldu.

 

Saat 17:00’de, DAÜ Arama-Kurtarma Kulübü’nün “Ekstrem Parkur Oyunları 2022” etkinliği gerçekleşti. Etkinliğin ödül töreni saat 19:00’da yapıldı. Kadınlarda birinciliği Sara Hassaniafshar, ikinciliği Melisa Nur, üçüncülüğü Aslıgül Aşkın elde etti. Erkeklerde ise birinci Ahmet Özkamalı, ikinci Mohamed Mohamed, üçüncü ise Emre Ekiz oldu. Kazananlara ödülleri Kulüp Eğitmeni Muhammed Kağan Gür ile Kulüp Başkanı Kaan Kılavuz tarafından takdim edildi.

 

Şirin Konseri

Yine saat 19:00’da, kulüp standlarında DAÜ Güzel Sanatlar Kulübü’nün “12. Sanat Buluşması” başlıklı uygulamalı atölye çalışmaları ve Genetik Kulübü’nün “DNA İzolasyonu” başlıklı etkinlikleri yer aldı. Saat 21:00’de ise, ana sahnede, sevilen sanatçı Şirin konser verdi. Şirin muhteşem sesiyle misafirlere müzik şöleni yaşattı.

Paylaş

Önceki Haber

TÖRE, ANADOLU MAHALLESİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİĞE KATILDI

Sonraki Haber

MGA yaratıcı sanat atölyesi

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =